Страхотни пилешки филенца

  • 19 418
  • 102
# 45
Направо върха-идват ми навреме утре бяхме замислили такова да се яде само че мъжо иска да прави филенцата със сметана аз ще се пробвам да надделея ако ли не ще ги пробвам в най-скоро време Peace
Виж целия пост
# 46
Майка ми прави нещо подобно но не ги пържи. Нарежда филето в тавичка плътно, отгоре настъргва кашкавал обилно и след това ги залива с едно пакетче майонеза което е разбъркано с 2 с.л. кисело мляко. Става невероятно вкусно.
Виж целия пост
# 47
записвам рецептата - ще се пробва
Виж целия пост
# 48
И аз така ги правя, но пека в тавичка. Със същата смес правя и филе от риба - става страхотно.
Виж целия пост
# 49
И аз така ги правя, но пека в тавичка. Със същата смес правя и филе от риба - става страхотно.
И аз така мисля да направя!  Peace
Виж целия пост
# 50
Да питам - каква е тайната да стават хрупкави тези филенца във фурна.Моите бяха чудесни на вкус, но не станаха хрупкави.Като се запекат от едната страна обръщате ли ги? newsm78
Виж целия пост
# 51
Ммм... и аз да се впиша- снощи ги приготвих и довечера ще ги изпека на фурна. Мислех да сложа и соев сос, ама съм го свършила, та се придържах към рецептата Wink.
Направила съм даже двойна доза, че той моя човек с 500 гр за къде  Laughing
Виж целия пост
# 52
Ето ги и моите:http://images23.snimka.bg/004927862.jpg

Станаха много вкусни и крехки.Правих ги пържени,но ще пробвам и на фурна и с риба.Предполагам,че ще е добра комбинация.
Виж целия пост
# 53
Ще ги пробвам в най-скоро време.  chef
Виж целия пост
# 54
Да питам - каква е тайната да стават хрупкави тези филенца във фурна.Моите бяха чудесни на вкус, но не станаха хрупкави.Като се запекат от едната страна обръщате ли ги? newsm78
Ръся отгоре обилно с галета, не обръщам.
Виж целия пост
# 55
Да питам - каква е тайната да стават хрупкави тези филенца във фурна.Моите бяха чудесни на вкус, но не станаха хрупкави.Като се запекат от едната страна обръщате ли ги? newsm78
Ръся отгоре обилно с галета, не обръщам.
И аз уж така, но явно повече трябва се запекат като гледам тука вашите снимки.Пък ние гладниците бързичко ги изкарахме.
Виж целия пост
# 56
az gi probvah s ribeni filenca! naistina stanaha mnogo hubavi, no parzeni mi se vidjha dosta mazni, moze bi ako sa zapecheni naistina ste e po-dobre! probvah panirovka s brashno, kornflakes i natroshenn presen hlqb v melachkata, ne galeta i sam nai-dovolna! stanaha hrupkavi, no i popivaneto v kitchen roll ne pomogna da se obezmaznjt!
Виж целия пост
# 57
Направих по рецептата с филе мерлуза.Не бързах толкова да ги вадя и обърнах да се запекат и от двете страни.Станаха супер.
Виж целия пост
# 58
Нямах галета и поръсих със сусам отгоре, но с тази майонеза ми бяха много тежки, гостите ги ометоха де. Благодаря за лесната рецепта   bouquet
Виж целия пост
# 59
Моите филета станаха хрупкави и вкусни, но самото месо беше доста сухо. Пекох ги във фурната, оваляни в галета на 180 градуса за 40 минути. Как мога да постигна ефекта да не е сухо месото и има ли представа някой каква е разликата между пилешко филе и пилешко бон филе  newsm78 щото аз не знам - и двете на външен вид ми изглеждат еднакво.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия