1. Захарта разтворих не с малко вода (защото не бях сигурна колко точно), а в млякото.
2. Отгоре намазах не с жълтък, а с белтък, защото от рецептата на Тандури останах много приятно изненадана
За тези, които за първи път ще правят козунаци искам да кажа, че е много важно да се усети тестото. Имам предвид, че аз при първия си козунак мислех, че тестото трябва да е като за питка и когато ми лепеше ръсех брашно. Когато премесвах и в самата купа слагах пак брашно. Резултатът беше - козуначен хляб Даже вчера премерих брашното, но не се пое цялото. В момента, в който успях да го събера на топка и леко го премесих 4-5 пъти го извадих на плота и почнах с мазнината, но само на ръцете...без да мазня излишно тестото...докато пое почти цятала мазнина. Останалото ползвах за разточването и намазване на тавичката.
Друго, което си мисля е, че няма нужда яйцата да са на стайна Т' (ако сте забравили или няма достатъчно време да се стоплят)...просто ги разбиваме малко (евентуално с млякото ако е така по рецептата) и ги стопляме лекичко на микровълновата
Ами дано съм била полезна на някого...Споделям това, защото аз самата забелязвам огромната разлика в малките детайли