1. Захарта разтворих не с малко вода (защото не бях сигурна колко точно), а в млякото.
2. Отгоре намазах не с жълтък, а с белтък, защото от рецептата на Тандури останах много приятно изненадана
За тези, които за първи път ще правят козунаци искам да кажа, че е много важно да се усети тестото. Имам предвид, че аз при първия си козунак мислех, че тестото трябва да е като за питка и когато ми лепеше ръсех брашно. Когато премесвах и в самата купа слагах пак брашно. Резултатът беше - козуначен хляб
![Blush](/img/emojis/most_used/blush.png)
Друго, което си мисля е, че няма нужда яйцата да са на стайна Т' (ако сте забравили или няма достатъчно време да се стоплят)...просто ги разбиваме малко (евентуално с млякото ако е така по рецептата) и ги стопляме лекичко на микровълновата
![Peace](https://static.bg-mamma.com/Smileys/default/yahoo_33.gif)
Ами дано съм била полезна на някого...Споделям това, защото аз самата забелязвам огромната разлика в малките детайли
![Hug](https://static.bg-mamma.com/Smileys/default/yahoo_36.gif)