Козуначна тема 2008- II част

  • 72 491
  • 750
# 270
Конците зависят от месенето и втасването, съжалявам, че не се е получило. Rolling Eyes
Виж целия пост
# 271
Джема, с каква глазура са кексчетата?
Виж целия пост
# 272
Джемма, разкошни са!Поздравления!
Виж целия пост
# 273
Конците зависят от месенето и втасването, съжалявам, че не се е получило. Rolling Eyes

 аааа, получи се, но не чак на такива конци. Месих 2 пъти в машинката, после и на ръка. По-напред съм дала и снимки-вид никакъв , но вкусът беше страхотен  Peace
Виж целия пост
# 274
ако си пекла по-дълго козунака и е поизсъхнал, също не става на хубави конци.
Виж целия пост
# 275
Глазурата е от белтък, лимонов сок и пудра захар.
Виж целия пост
# 276
Потекоха ми лиги Blush Обаче ще се въздържа от сурово яйце Confused
Виж целия пост
# 277
Здравейте момичета , и аз съм решила да правя козунак, само се чудя кога се вади от формата - още топъл или като истине добре?
Виж целия пост
# 278
Дано не стане фал и то най-вече с третия козунак.

Както се притесняваш за него...така може той да стане най-хубавия......

При мен така се получи с втория  Laughing
SANI+ предния път козунака го извадих веднага и се накъса. Но този изчаках малко Simple Smile

 
Виж целия пост
# 279
Дано не стане фал и то най-вече с третия козунак.

Както се притесняваш за него...така може той да стане най-хубавия......

При мен така се получи с втория  Laughing
SANI+ предния път козунака го извадих веднага и се накъса. Но този изчаках малко Simple Smile

 


Radina мерси....ще изчакам малко да изтине и го вадя...ох дано стане добре,че ме гони мерака доста да си хапнем домашен козунак...

Виж целия пост
# 280
В къщи ухае на кифличките на Джемма.....

Остава третата тава да се опече......
Виж целия пост
# 281
И аз съм готова с пробата на козунака! Доволна съм от резултата. Давам снимки преди да втаса, но оплетен и изпечен!
Чакам компетентното ви мнение  Embarassed
  http://www.bgphoto.net/photos/21055/o633445005658571250.jpg
  http://www.bgphoto.net/photos/21055/o633445005275446250.jpg
Виж целия пост
# 282
И аз съм готова с пробата на козунака! Доволна съм от резултата. Давам снимки преди да втаса, но оплетен и изпечен!
Чакам компетентното ви мнение  Embarassed
  http://www.bgphoto.net/photos/21055/o633445005658571250.jpg
  http://www.bgphoto.net/photos/21055/o633445005275446250.jpg

Направо е разкошен! Мисля, че повече няма какво да се иска!Браво!  bouquet  chef
Виж целия пост
# 283
ma4o, разкошен е Peace

Ох, сега като ви чета какви страхотни кифлички правите и направо лигите ми полекоха, ама няма да има време и за тях...иначе е сега рапретвам ръкави и почвам Joy


Да питам сега за плетката - дaйте идея за малка форма тип трапец 30см? Да плета ли обикновена плитка, но с по-тънки фитилчета или някак само 2 фитила да усуча newsm78 Help!
Виж целия пост
# 284
Мили дами, радвам се, че и моя рецепта е намерила място сред всичките тези чудеса, макар и да не е точно козунак
Козуначен кранч на Анджелика (pepika) http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=271610.msg6955843#msg6955843

дадох си сметка, че съм бая закъсняла, но реших и аз да се включа към козунаците.
Пробвах рецептата на Наталина, в момента е в хладилника, утре ще пека и ще докладвам.
За сега тестото изглежда много много добре!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия