Картофи с розмарин и чесън

  • 10 945
  • 47
# 30
Знам ги тия картофи. Много ги обичам. Приготвт ги в много ресторанти.

Лошото е, че не мога да ям чесън, защото много ми пада кръвното. Дори да е минал през термична обработка, пак ми прилошава след ядене Sad
Виж целия пост
# 31
Направих картовките в малко количество, заради това, че ме беше страх от лошата миризма на изгорял чесън. Докато се печаха наистина кофти мирише, но после, като отстраних парченцата чесън, картофките ухаеха божествено. Другият път ще направя в по-голяма доза, много ни харесаха. Peace
Виж целия пост
# 32
Направих ги, но сложиш сух чесън, вкусни бяха.
Май прекалих с бъркането, защото не можаха да хванат много златна коричка, пекох ги около час.
Виж целия пост
# 33
И аз ги правя редовно само че малко по различно режа ги на кубчета не много големи завирам малко вода и ги потапям за около 3 минути вадя изцеждам ги добре,и поръсвам с галета слагам повечко розмарин и сух чесън и сол-като всичко гледам да полепне по картофите ,слагам олио или зехтин  в тавичката  в която ще ги пека и ги слагам във фурната за около 15-20 минути и от време на време внимателно ги разбърквам ето и снимка    а може и по друг начин да се направят също така са много вкусни нарязвам картофите на кубчета не много големи ,слагам в тавата олио слагам картофите и нарязвам лук на тънки полумесеци,сол,черен пипер по желание и обилно поръсвам с розмарин пека за около 30 минути    Peace
Виж целия пост
# 34
А във вкуса има ли разлика като се приготвят със сух чесън (брашно от чесън) и с пресен (от скилидка)?
Виж целия пост
# 35
А във вкуса има ли разлика като се приготвят със сух чесън (брашно от чесън) и с пресен (от скилидка)?
аз не го правя с брашно от чесън слагам смлян не на много ситно чесън винаги използвам него за меса и картофите ,чесъна от скилида много силно ми мирише но това  е въпрос на вкус и по двата начина може да се направи  Peace
Виж целия пост
# 36
А във вкуса има ли разлика като се приготвят със сух чесън (брашно от чесън) и с пресен (от скилидка)?
аз не го правя с брашно от чесън слагам смлян не на много ситно чесън винаги използвам него за меса и картофите ,чесъна от скилида много силно ми мирише но това  е въпрос на вкус и по двата начина може да се направи  Peace

Как така смлян? Готов ли го купуваш или си го приготвяш сама?
Виж целия пост
# 37
А във вкуса има ли разлика като се приготвят със сух чесън (брашно от чесън) и с пресен (от скилидка)?
аз не го правя с брашно от чесън слагам смлян не на много ситно чесън винаги използвам него за меса и картофите ,чесъна от скилида много силно ми мирише но това  е въпрос на вкус и по двата начина може да се направи  Peace

Как така смлян? Готов ли го купуваш или си го приготвяш сама?
готов го купувам като грис нещо подобно дори малко по едър е тук купувам също и олио с миризма на чесън и от него съм слагала когато съм нямала сух 
Виж целия пост
# 38
А във вкуса има ли разлика като се приготвят със сух чесън (брашно от чесън) и с пресен (от скилидка)?
аз не го правя с брашно от чесън слагам смлян не на много ситно чесън винаги използвам него за меса и картофите ,чесъна от скилида много силно ми мирише но това  е въпрос на вкус и по двата начина може да се направи  Peace

Как така смлян? Готов ли го купуваш или си го приготвяш сама?
готов го купувам като грис нещо подобно дори малко по едър е тук купувам също и олио с миризма на чесън и от него съм слагала когато съм нямала сух 

А, може би затова не те разбрах, сега виждам, че си в Италия  Blush
Може би тук горе долу като описание този чесън се припокрива с гранулираният чесън на Котани  Thinking
Виж целия пост
# 39
А във вкуса има ли разлика като се приготвят със сух чесън (брашно от чесън) и с пресен (от скилидка)?
аз не го правя с брашно от чесън слагам смлян не на много ситно чесън винаги използвам него за меса и картофите ,чесъна от скилида много силно ми мирише но това  е въпрос на вкус и по двата начина може да се направи  Peace

Как така смлян? Готов ли го купуваш или си го приготвяш сама?
готов го купувам като грис нещо подобно дори малко по едър е тук купувам също и олио с миризма на чесън и от него съм слагала когато съм нямала сух 

А, може би затова не те разбрах, сега виждам, че си в Италия  Blush
Може би тук горе долу като описание този чесън се припокрива с гранулираният чесън на Котани  Thinking
Незнам Вивиан не съм купувала в БГ сух чесън ,но тук има и такъв както казваш ти брашно от чесън,но не го купувам че като се овлажни и става на бучки в шишенцето  Hug
Виж целия пост
# 40
Хайде, чакаме поредната снимка!  Peace
Виж целия пост
# 41
Хайде, чакаме поредната снимка!  Peace
каква снимка на сухия чесън  на madagascar ли? Joy Joy в кръга на майтапа го казах ,но не мога да разбера найстина каква снимка  Peace
Виж целия пост
# 42
petya-81, поредната снимка на изпълнението на рецептата имам предвид!  Hug
Виж целия пост
# 43
petya-81, поредната снимка на изпълнението на рецептата имам предвид!  Hug
Peace Hug разбрах
Виж целия пост
# 44
На мен пък картофите не ми харесаха. Ужасен дъх на чесън и не бяха хрупкави.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия