Как се желира плодова торта ?

  • 19 379
  • 19
# 15
кар4ита тук като правят тарта де мансана (ябълковата торта )слагат отгоре мармалад от праскови . и аз в на4алото се 4удех как желират отгоре - а то се оказа най обикновен мармалад
ето технологията
Цитат
Cogemos mermelada de melocotón y la calentamos al fuego para que se diluya. Sacamos la tarta del horno y sin desmoldar todavía, le vertemos por encima la mermelada caliente y la cubrimos bien. Esperamos que se enfríe un poco y la metemos en la nevera, dentro del mismo molde. La cubrimos con film transparente.
най общо -взема се мармалад от каисии или праскови - (тук тои е жълт и прозра4ен! ) и се затопля докато се поразреди и още докато е топъл се нанася върху плодовете .
не съм го пробвала но и на мен в на4алото ми беше интересно и за това се бях ровила преди време
Виж целия пост
# 16
кар4ита тук като правят тарта де мансана (ябълковата торта )слагат отгоре мармалад от праскови . и аз в на4алото се 4удех как желират отгоре - а то се оказа най обикновен мармалад
ето технологията
Цитат
Cogemos mermelada de melocotón y la calentamos al fuego para que se diluya. Sacamos la tarta del horno y sin desmoldar todavía, le vertemos por encima la mermelada caliente y la cubrimos bien. Esperamos que se enfríe un poco y la metemos en la nevera, dentro del mismo molde. La cubrimos con film transparente.
най общо -взема се мармалад от каисии или праскови - (тук тои е жълт и прозра4ен! ) и се затопля докато се поразреди и още докато е топъл се нанася върху плодовете .
не съм го пробвала но и на мен в на4алото ми беше интересно и за това се бях ровила преди време

става само с купеШко сладко,заЩото му добавят пектин с домаШно нестава освен ако не е желе от диули,като дете използвах него,заЩото си нямах идея как се приготвя желатин .аз правих един сладкиШ в който използвах малиново купеШко сладко,като го стопля прецеждам от семките.ммммммммммммммммммммммного вкусно
Виж целия пост
# 17
под меренгето на тази торта е малиново сладкоhttp://nrdd.multiply.com/photos/album/8/TORTI#24

Виж целия пост
# 18
Hada Despeinada, BIZCOCHO   благодаря ви , по тази  логика може би сладкарката е залива с разтопен конфитюр а не желатин както аз си мислих
Виж целия пост
# 19
Кога ли ще намеря,време да творя и аз тези тортени предизвикателства! Peace
Кари,адмирации,към това което правиш в сладкарството. bowuu
Подкрепям идеята на Майчето,с двете си ръце. Hug
Силве,нужно ли е да правиш всичко свързано около аватара си? Rolling Eyes
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия