Рибена чорба по несебърски

  • 3 548
  • 21
# 15
Аз понякога застройвам,понякога не застройвам......Когато застройвам използвам 2 жълтъка,2 ч.ч. кисело мляко .....
Риба и яйца не са ли несъвместими? Да няма после близки срещи с третия вид...  hahaha
Виж целия пост
# 16
Аз понякога застройвам,понякога не застройвам......Когато застройвам използвам 2 жълтъка,2 ч.ч. кисело мляко .....
Риба и яйца не са ли несъвместими? Да няма после близки срещи с третия вид...  hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Хе-хееее досега не съм имала проблеми...Все пак рибата е прясна,а не солена(тогава има проблеми...)

И да не я застройваш пак е вкусна  Heart Eyes
Виж целия пост
# 17
Няма страшно с яйцата и рибата, не сте ли яли майонеза с риба? Мисля, че проблема с яйца, риба и кисело мляко е, че се натрупват прекалено много белтъчини. Аз лично избягвам заради децата, такива комбинации. Ние я предпочитаме незастроена.  Peace
Виж целия пост
# 18
Много обичам рибена чорба, но съм я яла предимно по Резовски.  Laughing
Виж целия пост
# 19

И да не я застройваш пак е вкусна  Heart Eyes
Ок, навих се , аз не съм много по рибата, ама милото много драпа за риба, ще ми се да го зарадвам.  Ще пиша отзиви какво съм натворила  Mr. Green
Виж целия пост
# 20
Още по-вкусно става,когато  в чорбата се сложат няколко вида риба.А що се отнася до застройката,наистина чорбата означава ,че трябва да е бистра,иначе става супа.
Виж целия пост
# 21
Ако варите скумрия изкиснете я за около час във вода и оцет - тушира се миризмата и се стяга месцето  Нарежете повечко девисил , може и сух и ще си оближете паничките !!!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия