Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 50-та юбилейна

  • 33 843
  • 287
# 150
АлбенаТорнадо предлагат моделиращата на Ирида и може да ти я пратят с куриер Wink

Пепи, благодаря за полезния линк!
Виж целия пост
# 151
Пепи ,ще съм ти задължена.  bouquetАз ще ти пиша какво да ми изпратиш.И сърдечна благодарност за всичко.
Виж целия пост
# 152
Здравейте момичета!
Предстоят ми отново доста поводи за тортоправене .През октомври синът ми става на 8 и бих искала да го изненадам с торта във формата на пиратски кораб  Rolling Eyes Идеи доста има в нета ,но бих искала  все пак някой да сподели дали е  правил такава торта ,какви трудности е срещнал и какво би ми казал като съвет.Предварително благодаря   bouquet
Виж целия пост
# 153
Bambinkamalinka , какви раци, какви риби  Shocked тортата е върха  Peace
Rumya, разкошна е ловната торта   bouquet много ми харесват цветовете, които си избрала и листенцата са много сладурски  Heart Eyes
ina.gg чудесни са, че и две даже   bouquet
svetlane  smile3501 много симпатична детска торта  Heart Eyes
краси.мира добър опит  Peace
Ето и моите творения от вчера
- тортата е Рафаело, покритие и цветя от бавносъхнеща маса
- двойна доза Трюфел, страниците са бавносъхнеща маса, корицата е шоколадово тесто. Отново специални благодарности на Ванчето    bouquet   bouquet   bouquet , тестото този път стана перфектно. Без бой си признавам, че надписът ми взе здравето  ooooh! изобщо не го харесвам, преправях го (лепнатото парче по средата)  Confused Бях забравила и една врътка в украсата на корицата, но навреме си открих грешката и успях да я дорисувам, преди да си я вземат  Blush
Виж целия пост
# 154
badem, тази книга ми стана любима от всички книги, които могат да се ядат и съм ги виждала:))))) Много е хубава, а това отгоре, което си лепила съвсем си мислех преди да прочета, че си е преднамерено и много ми хареса, после чак се разочаровах, че не е първоначалната ти идея:))) Разкошна, дано рибарят юбиляр е бил трогнат - аз бих била:))) Букетчето добре си го настанила!
Виж целия пост
# 155
badem, страхотна книга!!! Peace
Третата снимка е направо като истинска! Hug
А тортата с букета е много семпла и същевременно красива!  bouquet
Виж целия пост
# 156
badem, поздравявам те, тортите са СТРАХОТНИ!
Виж целия пост
# 157
badem, наистина са страхотни,особено книгата!Кажи,моля те ,как правиш корицата на книгата да излиза извън "листата"?
Виж целия пост
# 158
Badem, тортите ти са разкошни! Браво! Защо не се включиш в Тортеното предизвикателство?  bouquet
Виж целия пост
# 159
Badem, тортите ти са разкошни! Браво! Защо не се включиш в Тортеното предизвикателство?  bouquet

Ей, ама голям агитатор си  Mr. Green

И аз споделям мнението на Тандури и молбата и  Wink
Виж целия пост
# 160
здравейте момичета.
Тези няколко месеца много ми липсвахте. На всички нови приятно ми е. Направо сте страшни и на мен ми се прави тортичка но сега май няма да смогна. Чудно как успях да вляза в нета днес. Нас миналата седмица ни изписаха.
И тука е ред да се похваля на 3 септ. след дълго лежане и седене в къщи най накрая Емо се роди. Вече сме в къщи и бързам да почерпя не с моя тортичка но с такава към каквато се стремя /надявам се някой ден и аз такива да ги правя/ и така почерпете се за здравето на Емо

роди се 2850 48см и за сега е много послушен.
И тъй като на 12.10 ще се прави питка приемам предложения за тортичка по случая че да почерпя и добрите орисници както подобава
Виж целия пост
# 161
nandelche   да ти е живо и здраво детенцето! Много хубави моменти и усмивки да имате покрай него
Виж целия пост
# 162
nandelche , честито бебенце  stork-boy newsm07 !

Да ти е живо и здраво,много радост да ви носи у дома !


Виж целия пост
# 163
Елспет,
въпрос номер1: Къде съхраняваш масата
въпрос номер2: мажеш ли под чаршафа с маслен крем, ганаш или кайсиев мармалад???
въпрос номер3: в хладилника имаш ли на задната стена конденз... ако тортата е близо до него покритието се втечнява и се иоравя само ако си напудрих обилно ръцете с натурално нишесте и леко нанесеш на проблемните места  Wink
Изнинявам се, че два дни по-късно отговарям, но в работата беше страшнооо.

1. Съхранявам я в хладилника, постоянно.
2. В този случай с Барбито не мазах, но друг път мажа с маслен крем и си съществува този проблем
3. имам конденз на хладилника. Масата втечнява след като покрия. Винаги покривам студена торта, т.е вадя я от хладилника и я покривам, за да е най-твърда. Но покритието много се разтапя, значи като отидохме на рождения ден в 6,30 на стайна температура до 8 часа горното не може да се пипне с пръст, размазва се всичко. Тъй че въобще не си представям да я съхранявам на стайна темп - 24 градуса. Аз обаче не прибавям нишесте като разточвам. Само за фигурките ползвам.

Нанделче, честит ти юнак, много да се гордееш с него.
Виж целия пост
# 164
Елспет, виждам грешката още в първия отговор. Мод. маса се съхранява извън хладилника. Другото което ме притеснява, че не използваш нишесте и третото че покриваш много студена торта.

nandelche, честит ти Емо. дДа е здравичък и много послушен
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия