Домашна луканка или суджук

  • 222 870
  • 238
# 225




Последна реколта, 10.03.2011.

 Wink tooth



Виж целия пост
# 226
 smile3501 прекрасна гледка!
Виж целия пост
# 227

намерих едни помагала за преизчисляване на селитрата и нитратите, не че съм ги ползвал но
пускам ги само за информация  Hug

 
КАЛКУЛАТОР  И Тука
Виж целия пост
# 228
Как смятате - знам, че задавам много относителен въпрос, но ако направим последна партида в началото на април дали ще оцелеят, да не се развалят от слънцето имам предвид? 
Виж целия пост
# 229
Записвам се и аз тук с моята рецепта за пастърма


Чак сега видях темата Embarassed!
Виж целия пост
# 230
 smile3501

Браво!

Аз сега постя - милоост.  Mr. Green
Виж целия пост
# 231
Как смятате - знам, че задавам много относителен въпрос, но ако направим последна партида в началото на април дали ще оцелеят, да не се развалят от слънцето имам предвид? 
Времето още е хладно. Правете ги по-скоро, малко да позасъхнат (гледайте да не са изложени пряко на слънце) и прибирайте в хладилника. Аз така бих процедирала.  Simple Smile
Виж целия пост
# 232
Аз така бих процедирала.  Simple Smile

Така и ще, благодаря ти.  Peace
Виж целия пост
# 233
Тъй, тъй, и аз овесих последната партида, и малко пастърмица телешка тия дни.
Виж целия пост
# 234
Тъй, тъй, и аз овесих последната партида, и малко пастърмица телешка тия дни.
Хех....'начи не съм сама..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Виж целия пост
# 235
абе вие до първи май ли ще слагате пастърми  Crossing Arms Crossing Arms
Виж целия пост
# 236
а няма ли някой в София да прави и продава?
Виж целия пост
# 237
Здравейте.Имам един домашен суджук във фризера от миналата зима.Знаете ли колко к/г е срока му на годност.Благодаря предварително
Виж целия пост
# 238
какво правите с врабчетата?постоянно кълват суджуците.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия