как приготвяте ориза за да не се слепва?

  • 24 808
  • 47
# 45
Не го мия изобщо.Запържвам го заедно с другите неща дето слагам  и добавям вода 3:1 в полза на водата.
Виж целия пост
# 46
майка ми ми обясни скоро нейната тайна-например за най-обикновен ориз на фурна.
НЕ го мие, но първо запържва ориза за минута и тогава добавя лука, морков ако ще слага и т.н .Става великолепен. Изсипва се в тава и се добавя вода 1:2 и половина Simple Smile
Виж целия пост
# 47
майка ми ми обясни скоро нейната тайна-например за най-обикновен ориз на фурна.
НЕ го мие, но първо запържва ориза за минута и тогава добавя лука, морков ако ще слага и т.н .Става великолепен. Изсипва се в тава и се добавя вода 1:2 и половина Simple Smile
И аз я знам тази рецепта, наистина става мнооооого вскусен!  Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия