shemet_neveroiaten, прасчовците са се насадили в кална локва от разтопен течен шоколад+ малко сладкарска сметана. Петната са от същото.
dimitrina73, тортата е супер. Още повече за толкова кратко време
Мама Цоцоланка, аз като правя Ганаш (а тов е крема за Трюфела) си го правя от предната вечер и го оставям 1 нощ в хладилника. На сутринта разбивам Кувертюра е темпериран шоколад и е идеален за глазури, както и за ганаш
bob4enka, тортата ти не е никакъв провал. А дозата ММФ явно ти е била доста за да стане този светъл карамелен цвят.
Bambinkamalinka, честит имен ден на Насето ти. Много сладка торта, а за надписите не се коси, ще им свикнеш
И честито на всички имащи повод да празнуват днес. Бъдете здрави и щастливи
И да не съм валат днес ето ви една тортичка. Вътре е медовик. Ще обяснявам по-късно (ако имате въпроси )
А за плодовата- съжалявам момичета, клиентката още вчера си я взе