Получи се нещо.Не е нито пресечено,нито воднисто,но пак мисля,че нещо му куца.В момента е в хладилника и е кораво като камък.Абе все едно си разтопила само шоколад и после си го сложила да изстине.При теб така ли става.Знам,че ще се размекне в МВ,но моята е малка топчица,а ако се прави половин кг.например как се отрязва от него или целият се размеква всеки път[/color].Ами май много неясно написах нещата,ама с отварянето на очите ,викам да прося помощ...Хайде,лек ден на всички,аз отивам да пребия някой за едно кафе.....
А,направих и марципан Варна,май стана добре.
Докато не пробваш резултата, няма как да знаеш, дали се е получило добре.
Първо: различните шоколади стават различни при смесването. например: блокчетата шоколад ми стават на прословутите конци. Кувертюра става на нещо приличащо на извара. ВИЖ и ПАК но това е само първоначално. След престоя му на студено, си става гладичко. Винаги става на камък в хладилника. Но ако се опиташ да си отрежеш с нож от него /натискай с ножа, не търкай/, ще се учудиш колко добре се реже. Ако все пак не успееш, сложи в МВ за няколко секунди, но на ниска степен, защото в сърцевината кипва.