Машина за хляб - 19 част

  • 49 241
  • 833
# 30
Моят хляб оправя в капака и продължаваше да се надува  ooooh!. Изместих го във фурната но отгоре на намачка. Не че ме интересува външния вид ама това чудо стана огромно  #Crazy
Виж целия пост
# 31
Моят хляб оправя в капака и продължаваше да се надува  ooooh!. Изместих го във фурната но отгоре на намачка. Не че ме интересува външния вид ама това чудо стана огромно  #Crazy

Следващия път изрежи "капачето" с нож - губи се хубостта, но все нещо ще излезе.
Виж целия пост
# 32
запис   bouquet
Виж целия пост
# 33
Някой правил ли е кекса с шоколадови капки на Ердинч? Нещо не мога да се ориентирам в дадените мерки  newsm78 Какво е TBSP?
Виж целия пост
# 34
Някой правил ли е кекса с шоколадови капки на Ердинч? Нещо не мога да се ориентирам в дадените мерки  newsm78 Какво е TBSP?

Супена лъжица.
Виж целия пост
# 35
Благодаря   bouquet А да знаеш какво представляват въпросните шоколадови капки? Парченца шоколад ли да сложа?
Виж целия пост
# 36
аз да докладвам - вече имам трети опит  Heart Eyes Не пуснах машината на отложен старт, че ме достраша да не се развалят продуктите. Сутринта я заредих - направих хлаяб с кашкавал. Вече не знам от коя тема точно взех рецептата, но стана превъзходен. Вече е в историята  Crazy Пухкав, мек, с лека коричка и страхотен вкус. Кашкавала го сложих посредата и там се образува като островче /тип кашкавалка/ Сега мисля да повторя рецептата, но без да слагам кашкавал, а само чубрица. Ще видим какво ще излезе  Sunglasses
Виж целия пост
# 37
Благодаря   bouquet А да знаеш какво представляват въпросните шоколадови капки? Парченца шоколад ли да сложа?

Нямам представа  Embarassed

ПП но според Гугъл това бил шоколадов чипс - имало го по диетичните магазини. В някои сайтове за рецепти, казват, че може да се заменят с парченца шоколад, за предпочитане с над 75 на сто какао.
Виж целия пост
# 38
Благодаря   bouquet А да знаеш какво представляват въпросните шоколадови капки? Парченца шоколад ли да сложа?

Можеш да си купиш шоколадов кувертюр на капчици.  Peace
Виж целия пост
# 39
Благодаря   bouquet
Виж целия пост
# 40
argun, за тутманика,на който и аз отдавна съм хвърлила око-колко е голямо пакетчето масло?-от 250 или малките newsm78
Виж целия пост
# 41
Благодаря   bouquet А да знаеш какво представляват въпросните шоколадови капки? Парченца шоколад ли да сложа?

Нямам представа  Embarassed



Шоколадовите капки са специални капковидни парченца шоколад които се различават от този който ядем. Те са предназначени за печене и не се разтапят от топлината - остават си на топчици и като ядеш, си хрупаш и шоколад  Grinning
Не може да не ги продават в големите вериги магазини. Нестле имат със сигурност и по принцип са при какаото или при готварските продукти, като оцветители, подстадители, пълнежи за пайове...
Виж целия пост
# 42
шоколадови капки има и в магазините за кафе и подправки. fata_morgana,ако си от София и ти е близко пазарът Римската стена,мога да ти кажа къде има-даже ги гледах преди празниците и се чудех къде четох за тях newsm78
Виж целия пост
# 43
И аз да похваля козунака на Пина.  bouquet  Чудесен стана, много вкусен и мек. Малко загоря и за това следващия път т.е. довечера, ще го сложа на светла коричка.

Нали няма да се развали ако сложа и малко орехи вътре?
Виж целия пост
# 44
И аз да похваля козунака на Пина.  bouquet  Чудесен стана, много вкусен и мек. Малко загоря и за това следващия път т.е. довечера, ще го сложа на светла коричка.

Нали няма да се развали ако сложа и малко орехи вътре?

Орехите ги добави при сплитането.Поне аз правя така,точно орехи не съм слагала,но стафиди и парченца локум и тогава ги слагам.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия