Коледа идва!

  • 150 029
  • 1 122
# 390
Благодаря. Май ще отида аз, да няма грешки.  Laughing
Виж целия пост
# 391
Абсолютно правилен подход, Фукла! Хем и нещо друго можеш да харесаш. Wink
Виж целия пост
# 392
Тествах АКК. Както се казва, човек се учи от грешките си.
Виж целия пост
# 393
Защо нищо ли не стана?
Виж целия пост
# 394
Да не пропусна и аз да се запиша и да следя с интерес  Grinning
Виж целия пост
# 395
Абсолютно правилен подход, Фукла! Хем и нещо друго можеш да харесаш. Wink

Точно от това се притеснявам.  Laughing
Виж целия пост
# 396
В Метро дали има някакви подносчета, например? Аз нали ще правя сумати неща и искам да ги сложа и опаковам като ги подарявам. Thinking
Виж целия пост
# 397
Искам да попитам как точно става съхранението на направените меденки и украсени с белтъчена глазура? Предполагам сте го дискутирали, но нещо не мога да го открия. Embarassed
Виж целия пост
# 398
Петя, аз си купих за целта едни кутийки с дръжки, в които опаковат по едно парче торта в сладкарниците, сещаш ли се? ЗА сладки стават, могат да се украсят отвън (бели са) или поне панделка да им се сложи.
Виж целия пост
# 399
Петя, аз си купих за целта едни кутийки с дръжки, в които опаковат по едно парче торта в сладкарниците, сещаш ли се? ЗА сладки стават, могат да се украсят отвън (бели са) или поне панделка да им се сложи.
от Метро ли ги купи? И колкото за едно парче торта ли са? Защото на мен ми трябва малко по-големи да са. Мислех си по принцип за златните подложки за торта като от Кадемлия, например квадратна и да ги опаковам с целуфан и панделка и да се виждат сладките, но не съм виждала на друго място да ги продават. newsm78
Виж целия пост
# 400
Искам да попитам как точно става съхранението на направените меденки и украсени с белтъчена глазура? Предполагам сте го дискутирали, но нещо не мога да го открия. Embarassed

Аз ги съхранявам в метални кутии, но глазурата я правя 4-5 дни преди Коледа.
Виж целия пост
# 401
Искам да попитам как точно става съхранението на направените меденки и украсени с белтъчена глазура? Предполагам сте го дискутирали, но нещо не мога да го открия. Embarassed
И аз съхранявам в метални кутии или от стъклените буркани с пластмасов капак . Белтъчената глазура я правя когато имам време тя издържа много дълго защото е с много захар
Виж целия пост
# 402

Превод?
Виж целия пост
# 403

заемам се  Peace
Виж целия пост
# 404
Петя, аз си купих за целта едни кутийки с дръжки, в които опаковат по едно парче торта в сладкарниците, сещаш ли се? ЗА сладки стават, могат да се украсят отвън (бели са) или поне панделка да им се сложи.
от Метро ли ги купи? И колкото за едно парче торта ли са? Защото на мен ми трябва малко по-големи да са. Мислех си по принцип за златните подложки за торта като от Кадемлия, например квадратна и да ги опаковам с целуфан и панделка и да се виждат сладките, но не съм виждала на друго място да ги продават. newsm78

А не може ли вместо подложка от тези хартиените чинийки с коледни мотиви, после опаковаш с прозрачен целофан и връзваш с красива коледна панделка?

Искам да попитам как точно става съхранението на направените меденки и украсени с белтъчена глазура? Предполагам сте го дискутирали, но нещо не мога да го открия. Embarassed

Аз ги съхранявам в метални кутии, но глазурата я правя 4-5 дни преди Коледа.

По същия начин и аз съхранявам.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия