Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 93

  • 66 654
  • 749
# 555
Аталанта тортата е чудесна - цветята също така. Ако не те затруднявам много ще може ли да дадеш цялата рецепта с блата и крема и да кажеш колко е голяма тортата.

Аз съм в процес на тестване на рецепти та постоянно питам за тях.

Ласкова барбито е много сладурско.

Албенка тебе ще те коментирам после че не ти виждам снимките от тук  Tired
Виж целия пост
# 556
Здравейте,момичета!

Имам нужда от помощ SadЗапочнах да правя крем ганаш за торта,сметаната и шоколада са ми точно по рецептата.Затоплих сметаната,прибавих шоколада,разтопих го и сложих сместа в хладилника.Но...не изчаках 3-4 часа.Извадих сместа след час и започнах да разбивам,тя не се сгъстяваше.И сега пак я прибрах в хладилника.Май избързах,дали изобщо ще стане от нея нещо.Ще стане ли пухкав крем?Какво да направя? newsm78
Моля ви, дайте компетентното си мнение  chef

Благодаря предварително  bouquet
Виж целия пост
# 557
Зени ,беше ли се втвърдила ?И сладкарска сметана ли ползва?
Можеш да прибавиш още малко сметана и да разбиеш ,но изчакай още .Пепи е казвала минимум 4 часа.
Виж целия пост
# 558
Ами сместа беше започнала да се втвърдява.Използвах течна сметана,неподсладена,каквато беше дадена в рецептата.Ще изчакам,дано да се получи нещо.
Благодаря  Hug
Виж целия пост
# 559
Ами сместа беше започнала да се втвърдява.Използвах течна сметана,неподсладена,каквато беше дадена в рецептата.Ще изчакам,дано да се получи нещо.
Благодаря  Hug


А какъв шоколад ползва?
И да ти кажа, че с неподсладена може и да не се разбие. Аз ползвам винаги сладкарска сметана.
Виж целия пост
# 560
Може ли да попитам какви шоколади са най хубави за шоколадово тесто примерно или ганаш?Защото тук този Кату не го намерих в Била поне де,ама надили по малките магазинчета го има.А не 6те проверя и в пикадили.
Виж целия пост
# 561
Защото тук този Кату не го намерих в Била поне де,ама надили по малките магазинчета го има.А не 6те проверя и в пикадили.
КАТУ е продукт на Кауфланд. Няма да го намериш в Била. Но пък в Била си имат тяхна марка. ЕТО Я
 Също е евтин и съм правила с него. Става си добре.
Виж целия пост
# 562
мерси много
Виж целия пост
# 563
Албенче страхотни са тортите а куклите са много бонбонски.
Ванче манчестър съм го проспала някъде - перфектно си го апликирала за фото-тортите съм на твоето мнение в повечето случаи.
Пепи заека ти ли си го правила?
Светлане супер е тортата - каква е вътре?
Патрияни маймунките са уникални.
Елспет добре си си поиграла - много са хубави.

Виж целия пост
# 564
Пепи заека ти ли си го правила?

Мнееее, дадох го като идея за украса на мама търсеща нещо без боички отгоре.
Виж целия пост
# 565
само аз ли не виждам тортата на Аталанта  Sad
Албенка , при теб винаги е супер весело с толкова торти и всички в различен стил  Hug
Елспет, лелее направила си тонове сладки, невероятно търпение имаш  smile3501 аз да направя 10 такива и се предавам  ooooh!
Шеметче, тортата е от шоколадови бладове и крем от бял шоколад, филаделфия и кремижел (благодаря на Ванчето, за разясненията как се приготвя кремижела bouquet)
Виж целия пост
# 566
Торта за колежките, много ми се молеха напоследък. Само не питайте какво стана с тортата...
Питаме, питаме....
Много нежна тортичка. Типично в твой изчистен и изящен стил...
Албена - куклите може и да са те изтормозили, но си заслужава. Много са сладки и двете.
Елспет - Колко точно курабийки спретна??? Не полудя ли да правиш толкова много еднакви неща?  Shocked
Виж целия пост
# 567
Ако се питате, що ме няма...ето защо..разболях се и аз, хванах от гадния бацил и си седя в къщи. Ill
И торти няма да мога да правя, пу  Crossing Arms

Албенче, сладурска ти е тортата. Куклите гледа ли ги от някъде или тярбваше момиченца да бъдат?

Аталанта, много нежна тортичка и перфектно изпълнена, вътре  с вити блатове.
Цветът на цветята страшно много ми допадна.

Елспет, много тави си приготвила. Браво за търпението.
Виж целия пост
# 568
Здравейте, момичета.
Досега се борих с една торта. Толкова избяга от първоначалния си замисъл, имаше доста трудности, но май се получи накрая Simple Smile

Може да се каже, че това са ми третите опити за цветя, бях се отказала да опитвам. Докато се мъчих с една нескопосана Варна, панделата, която трябваше да е отгоре все не ставаше, а розите като че ли на майтап се получиха.

По-късно ще мина назад да прегледам, че съм попропуснала...

Поздрави!
Виж целия пост
# 569
Пепи а защо не може да се разбие неподсладената сметана в Бг  newsm78 . Нали на млечната готварска казвате "неподсладена" . Друга разлика има ли ,освен че няма захар в нея  Rolling Eyes
 Аз понеже тук само готварска ползвам и ми е интересно ,не мога да ги "хвана" тези 100 вида сметани в Бг  Laughing

И понеже говорим за сметана , ей сега да ви кажа как сготвих "сладки" спагети . Една и съща сметана купувам от както съм в Америка ,Уол Март си сменят дизайна на техните неща и смениха и опаковката на сметаната .Обаче се оказа че не са сменили само опаковката а и сметаната - вече е подсладена вътре  ooooh! . Аз си бъркам соса за спагетите , и накрая като го опитах ...си помислих че съм объркала солта със захар ( сметаната да е сладка беше последното което си помислих) .
 Та така ,малко спам ...сори
Ивейн много е хубава , цветя с Варна не бих се хванала да правя- ти си герой . А шарката отстрани - рисувана ли е  Shocked . Красива е .
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия