За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 23

  • 30 537
  • 735
ЗА БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ, ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕЩО ГИ ВЪЛНУВА, НО НЕ ИСКАТ НОВА ТЕМА.

ЧАСТ 23

[Изображението е взето от тук.]



Питайте без да се притеснявате, но и споделяйте без да се притеснявате !

Не е нужно да знаем всичко! Важно е да знаем достатъчно, на точното място, в точния момент, по точния начин! Ако паметта все пак ни изневерява - тук има достатъчно дами, които могат да допълнят нашите знания!
Виж целия пост
# 1
Записвам се, че сте много ценни Hug.

Маме, благодаря ти за новата тема  bouquet!
Виж целия пост
# 2
Някой питаше за питка за прощъпулник в предната тема. Аз съм си копнала някои идейки и само чакам да му дойде времето на моя убавец Mr. Green. Ето една от тях на Лабрекс:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=107119
Виж целия пост
# 3
 Дуци, ако не е късно да ти кажа, че винаги след еклерова торта  с останалите белтъци правя белтъчни кексчета с кашу и шоколадови бонбони.
 Ето тук
Виж целия пост
# 4
поръчах си този уред Wink, но нямам рецепта Blush може ли някой да ми каже какво  тесто би било подходящо newsm78
Виж целия пост
# 5
поръчах си този уред Wink, но нямам рецепта Blush може ли някой да ми каже какво  тесто би било подходящо newsm78

      mimiP27,погледни тук
   
      http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=448384.msg13212894#msg13212894  и тук

      http://www.bobbiecooks.com/2009/10/pancake-donuts.html
     
Виж целия пост
# 6
Цоп с цялата си достолепна тежест  smile3535
Виж целия пост
# 7
Не искам да изпусна темата от поглед.
И да не е бадява постването  Wink, има ли други форми за донъти освен този уред (който като гледам май ще се поръчва), те могат ли да се пекат във фурна?
Виж целия пост
# 8
и аз да се запиша тук  Peace
аз в предната тема питах за форма ... но май никой не е виждал да се продава.
mimi P27 а ти от къде си поръча уреда?
много ми е мерак да направя донъти.
и даже си мислех утре да пообиколя магазините да търся форма. С уред не ми се рискува май  newsm78
Виж целия пост
# 9
mimi P27 ,и аз искам да зная от къде поръча уреда.
Виж целия пост
# 10
Попитах в темата за домашното сирене,но тъй като тя отиде много назад да си задам въпроса и тук.Чудя се аз дали, както изваждаме каймака от прясното мляко ,когато правим кисело можем да извадим каймака и ,когато правим сирене.И така сиренцето ми става много вкусно,но май ми идва по-мазничко.
Виж целия пост
# 11
докато приготвях плънката за тиквеник, установих, че ми е малко тиквата. Ако добавя настъргани ябълки, ще стане ли добре? Щруделник някакъв Simple Smile
Виж целия пост
# 12
ето ме и мен, за сефте тук, но няма да е все така  Hug
Имам нова фурна и нищо не мога да опека в нея. Моля, научете ме, кое на какви градуси и ниво на скарата се пече... Кога се ползва вентилатор, грил, турбо-грил и подобни лаишки въпроси.
А бре всичко за което се сетите.
10Х   bouquet

П.П: Преди малко пекох (около час, час и нещо) баница  ooooh! Голяма излагация.
Виж целия пост
# 13

  Някои можели да ми каже как се прави   КРЕМ  КАРАМЕЛ.
Виж целия пост
# 14
ето ме и мен, за сефте тук, но няма да е все така  Hug
Имам нова фурна и нищо не мога да опека в нея. Моля, научете ме, кое на какви градуси и ниво на скарата се пече... Кога се ползва вентилатор, грил, турбо-грил и подобни лаишки въпроси.
А бре всичко за което се сетите.
10Х   bouquet

П.П: Преди малко пекох (около час, час и нещо) баница  ooooh! Голяма излагация.

Каква ти е печката първо - като марка.

Щото нивата им са различни.
Иначе баницата трябваше да я печеш на горен и долен реотан на второ ниво на около 180 градуса.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия