Аз, след като го сплетох, го оставих да втаса във фурната на 50 градуса - по-напред в темата съм писала с подробности.
Плетката я видях от една мама във форума - плела е питка, и обяснява мнооооого добре как се плете. Ама айде де! Къде беше
Четири фитила се залепват в началата си. Единият се вдига нагоре - отделя се настрани, другите се плетат на плитка. После тази плитка се навива - като охлюв. И този охлюв се обикаля с четвъртият фитил - демек, той остава в основата. В моя козунак това съм направила - няколко такива "сплетени охлювчета" наредих в кръгла тава - ама пасна идеално.
Да ви кажа за козунака - вчера беше супер, не мръдна. ДНес последният мъжът ми пак си отнесе на работата да закусва и каза, че изобщо дори не го е подгрял микровълновата - козунакът си е бил тип-топ
Браво, Макс-мама! Страшна рецепта ни даде
Вчера правих спагети, че Александър откога реве за спагети - пекох една паста, дето си я измислих. Та снощи и днес това ядем у нас. Утре ще сготвя манджата, която съм замислила, с едни малки страхотни питки, за които ще досаждам отново На Лабрекс са, Макс-мама ги прави оня ден
И сега се чудя, да подхвана ли след малко еклеровата торта - да я правя ли нея, или едни кокоски