![Hug](https://static.bg-mamma.com/Smileys/default/yahoo_36.gif)
Аз, след като го сплетох, го оставих да втаса във фурната на 50 градуса - по-напред в темата съм писала с подробности.
Плетката я видях от една мама във форума - плела е питка, и обяснява мнооооого добре как се плете. Ама айде де! Къде беше
![newsm78](https://static.bg-mamma.com/Smileys/default/newsm78.gif)
Четири фитила се залепват в началата си. Единият се вдига нагоре - отделя се настрани, другите се плетат на плитка. После тази плитка се навива - като охлюв. И този охлюв се обикаля с четвъртият фитил - демек, той остава в основата. В моя козунак това съм направила - няколко такива "сплетени охлювчета" наредих в кръгла тава - ама пасна идеално.
Да ви кажа за козунака - вчера беше супер, не мръдна. ДНес последният мъжът ми пак си отнесе на работата да закусва и каза, че изобщо дори не го е подгрял микровълновата - козунакът си е бил тип-топ
![Peace](https://static.bg-mamma.com/Smileys/default/yahoo_33.gif)
Браво, Макс-мама! Страшна рецепта ни даде
![Hug](https://static.bg-mamma.com/Smileys/default/yahoo_36.gif)
Вчера правих спагети, че Александър откога реве за спагети - пекох една паста, дето си я измислих. Та снощи и днес това ядем у нас. Утре ще сготвя манджата, която съм замислила, с едни малки страхотни питки, за които ще досаждам отново
![Embarassed](https://static.bg-mamma.com/Smileys/default/icon_redface.gif)
![Hug](https://static.bg-mamma.com/Smileys/default/yahoo_36.gif)
И сега се чудя, да подхвана ли след малко еклеровата торта
![Joy](/img/emojis/most_used/joy.png)
![newsm78](https://static.bg-mamma.com/Smileys/default/newsm78.gif)