Не знам,не мога да ти кажа...По- скоро някакво като това желираното тук http://i015.radikal.ru/0805/7c/00793a6244a6.jpg,http://farm3.static.flickr.com/2356/2212863576_dcda071137.jpg
За желирано, като на твоите снимки можеш да използваш сок от компот - от вишни, ягоди, череши, нещо с по-наситен цвят. За тая цел тортата трябва да е в откопчаваща се форма, най-отгоре може да си наредиш красиво плодове и да залееш със сока от компота + желатина. Ако не знаеш как се работи с желатин, имаше някъде тема, може и в тая да се обясни. Не е трудно, но ако нямаш опит с желатин, по-добре използвай сега предложението на Наталина или ninon, а по-нататък пробвай с желирана течност, ефектно е и вкусно, или поне на мен така ми харесват тортите, по-леки са ми. Успех, каквото и да решиш, и да се похвалиш!