Как правите застройка на супа?

  • 35 004
  • 63
# 60
Винаги правя застройка на супите от 1 яйце и 4-5 супени лъжици кисело мляко.
Виж целия пост
# 61
Пробвах варените застройки - жълтък, яйце и брашно и мн ми хареса. отсега нататък все така ще ги правя  Hug
Виж целия пост
# 62
Друго си е варената застройка - супата не се пресича. Разбира се преди да я застроя, преди това съм махнала тенджерата от огъня за 5-10 мин.
Виж целия пост
# 63
Аз разбивам цяло яйце с кисело мляко и го оставям навън още като почна супата. Когато я махна от котлона започвам да прибавям от бульона по малко с бъркане и после връщам обратно в тенджерата. Не ми се пресича.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия