Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 10-та тема

  • 98 218
  • 740
# 645
Venetta ,прекрасен козунак.... Peace
Аз не знам дали ще се престраша да направя и аз newsm78...,не че ям много козунак....,но искам да се пробвам...,но ме е страх да не претърпя голям провал Embarassed
Виж целия пост
# 646
Merydit, ще се получи със сигурност! Никак не е трудно. Пък и докато не опита човек, никога няма да знае, дали ще успее или не. Без значение по коя рецепта ще го правиш, желая ти успех  newsm10!
Виж целия пост
# 647
Момичета, поздравления за прекрасните вкусотийки! newsm51
Venetta , добре дошла! Много апетитен козунак!  bouquet
Аз днес се вкарах в приключение. За себе си разбрах, че хляб се прави с търпение и когато решиш да го направиш трябва да му отделиш подобаващо внимание. А, аз с десетте дини под една мишница не спазих това правило. Cry
Правих тутманика на kasier, но понеже нямах време да го пека веднага го сложих да втасва втори път в хладилника и там превтаса. Е, няма печене това чудо!!! Малко си поревах даже. После реших да пробвам втори път:

Никога повече няма да правя номера с хладилника. Що се отнася до втория опит - стана перфектен, но не съм го чупила, защото ще го нося при роднини. Simple Smile
Виж целия пост
# 648
Здравейте!Искам да направя пица, но за да не меся два пъти с кое тесто ще стане да си отделя от него и да направя нещо като малък тутманик-с основното тесто на Танита ок ли е
Виж целия пост
# 649
lubopitko явно ще ги правя без сусам,че днес след толкова обикаляне и търсене на сусам ,едва не получих нервна криза  ooooh!.А толкова го обичам .
Мои познати тук в Италия от други градове ми казват ,че има на пазара,но аз нещо не го откривам  Rolling Eyes

Лабрекс това ,което аз правя в сравнение с твоите призведения е капка в морето  Wink  Hug
А можеш ли да ми кажеш ако овалям гевреците в захар ,тя няма ли да прегори  newsm78
И все пак ще пробвам със захар,а пък после ще докладвам  Flutter

Вени ,то и семки няма тук  #2gunfire Laughing

emi03 радвам се,че упоритостта ти се е увенчала с успех .Изглежда невероятен тутманика,дано ви хареса и на вкус .Да кажеш после   bouquet

Виж целия пост
# 650
Лабрекс А можеш ли да ми кажеш ако овалям гевреците в захар ,тя няма ли да прегори  newsm78
И все пак ще пробвам със захар,а пък после ще докладвам  Flutter


kasier, няма да ги овалваш в захар, само ще поръсиш отгоре. Иначе ще се карамелизира захарта по дъното на тавата, ще се препече и може да загорчи. При всеки случай няма да е добре.

Венета, хубаво е да те сърбят ръцете за работа, важното е да не те болят!  bouquet

emi03, добре си се справила, няма да се предаваш на един тутманик я!  bouquet

 Merydit, и аз съм сигурна, че ще ти се получи козунакът, просто опитвай по-смело!  bouquet
Виж целия пост
# 651
Здравейте!Искам да направя пица, но за да не меся два пъти с кое тесто ще стане да си отделя от него и да направя нещо като малък тутманик-с основното тесто на Танита ок ли е

nin4e, не виждам причини да не стане, меси, печи и се хвали!  bouquet
Виж целия пост
# 652
оф, единствената съседка в която мога да ида каза че и изгоряла фурната- Shocked, чакам мъжо да си дойде към 21.30 и да види ако е от копчето и я оправи иначе май ще хвърлям, иначе доста ме е яд, че преде да започна да меся си купувах тесто за пица, но сега реших да си замеся и да ти кажа първата която успях да опека стана много вкусна, с тестото на Танита,
обърках темите сори ама ти тъй тъй си ми отг.  bouquet, нещо не съм на себе си пък и с малкия сме сами и докато се организирам, да оправя предпазителите...че то спря тока в целия апартамент при гърмежа..
Виж целия пост
# 653
........обърках темите сори ама ти тъй тъй си ми отг.  bouquet, нещо не съм на себе си пък и с малкия сме сами и докато се организирам, да оправя предпазителите...че то спря тока в целия апартамент при гърмежа..

То и аз със закъснение включих, че това беше твой въпрос за тестото в другата тема. Голяма неприятност ти се е случила, дано има кой по-бързо да оправи проблемите!  bouquet
Виж целия пост
# 654
Kasier, много е вкусен! А какви конци!!! Crazy Страхотна рецепта!  Hug
Labrex, благодаря ти! Hug
Виж целия пост
# 655
Честит празник на всички именници! Бъдете живи и здрави!



Питката ми втасва, ще я покажа по-късно.
Виж целия пост
# 656
Кифлички с кашкавал, на вълна кифлички съм  Simple Smile

Виж целия пост
# 657
Искам да ви попитам дали някой е правил успешна питка или някакви кифлички със сирене и милинки, само че с пълнозърнесто (черно) брашно, а не с бяло. И ако може да споделите някоя рецепта. Мерси!
Виж целия пост
# 658
Искам да ви попитам дали някой е правил успешна питка или някакви кифлички със сирене и милинки, само че с пълнозърнесто (черно) брашно, а не с бяло. И ако може да споделите някоя рецепта. Мерси!

Можеш да ползваш ето тази рецепта за хляб, като замениш бялото с пълнозърнесто брашно и сложиш желаната от теб плънка, като преди да я прибавиш, намажеш тестото с мазнина и върху нея прибавиш плънката. Аз вече съм изпробвала рецептата с пълнозърнесто брашно, а също и със смес  50/50 - бяло/ръжено и двата случая резултата беше отличен. На нас много ни допада, но виж на първа страница има и други, ако тази рецепта не ти допадне.
Желая ти успех.
Виж целия пост
# 659
Честит имен ден на всички цветя.
Бъдете усмихнати,слънчеви,вдъхновени,пролетни и окрилени.Приятен празник за всички.




Еми чудесен е тутманика ти.
Вени ти се знаеш,че е перфектен козунака ти.
Пина кифличките ти са върховни.
Пина изказвам благодарности за рецептата за питката ти  newsm51.Има още косури но ще се уча.Тестото разделих на две.
Момичета да ви почерпя за именния ми ден.
Благодарение на вас гостите ми си хапнаха с удоволствие. newsm51
След малко тръгваме на друго цвете на гости и ще я нося другата.
Цветен и вкусен празник.






 


Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия