Машина за хляб-28 част

  • 52 432
  • 736
# 690
Цитат
Що са били толкоз кротки днес колегите по форум  
Всички се "научихме"  newsm44 и няма кой да пита   Laughing
Виж целия пост
# 691
Цитат
Що са били толкоз кротки днес колегите по форум 
Всички се научихме newsm44 и няма кой да пита   Laughing

Аз не съм  smile3516 Вече четвърти път подред хляба ми не става добре . Рецептата същата , технологията и тя ...само брашното е ново , но е Clever и до сега нямам провали с него  newsm78 От събота все на сакатлък ми върви  Cry
Виж целия пост
# 692
Грозно – сменяй брашното. Mr. Green

P.S. В такава ситуация хвърлям и  не чакам  да се изпече –  мразя лош вид  smile3513
Виж целия пост
# 693
Капризче, пробвай да печеш на друга програма. Аз имам съмнения за две от моите, че са прецакани. Може и да греша, но нищо не ти пречи да пробваш.

... Що са били толкоз кротки днес колегите по форум newsm12

На мен лично ми дотегна от безкрайният спам тук ooooh!.
Виж целия пост
# 694
УРА-МОЯТА БЪРКАЛКА СЕ ЗАВЪРНА и вече действа.
Каприз,Кашарел,Petia,мноооого сте добри-прекрасни козунаци.
Дитсан,вчерашната ти питка е божествена.Да ти е жива и здрава дъщеричката и всички около нея.
Vesito,превъзходен козунак,а за хляба да не говорим-то се вижда.

Каприз,сега ще покажа хляба ми от вчера с брашно CLEVER  /стана много добре/на бързата ми програма-2.20 часа
/може би е от партидата проблема/

и един 100 % типов по Ердинч,само не знам нормално ли е да няма хубаво калпаче като белия/защото е само с вода ли.../

Чупим хляба-нямам остър нож/и за това ли аз да отговарям вкъщи/
Виж целия пост
# 695
ИЗВИНЯВАЙТЕ-ГРЕШКА С ГОЛЕМИТЕ СНИМКИ!
Виж целия пост
# 696
lidan, много ти е хубаво хлебчето!
petynka, аз имах същия проблем и мъжа ми ме "светна", като обърна казанчето, леко развъртам вилките и хлебчето веднага пада. Иначе ми ставаше лошо от много тръскане и блъскане.  Laughing
Алиента, на мен ми се струва, че ти е било мокро тестото. Затова, освен да гледаш да не маже под бъркалките и да се отлепя добре от стените, го пипни със суха ръка. Не трябва да ти залепя за пръста, а да е стегната и еластична топка.

Преди време бях питала, дали и на черните хлебчета се отразява като се сложи грис и тогава никой не ми отговори. Аз цяла седмица правя ръжено-пшеничен хляб и определено става по-пухкав като сложа 2 лъжици грис вътре. Peace
Виж целия пост
# 697
Ще проверявам и с ръка, Петя мерси  Hug
Виж целия пост
# 698
Привет на всички   bouquet
От събота съм с машина за хляб Мулинекс 5000.
Първият ми опит неуспешен  Embarassed, но следващите два са успешни.  Laughing
Имам въпроси - коричката на хляба и особенно долната е много дебела - така ли е и при вас, ако сменя на по-неизпечена коричка ще се промени ли нещо  newsm78
И още за гарамционната карта - трябва ли да изпращам някъде отрязъка или да се региструрам в интернет сайта, който е даден? В магазина нищо не ми казаха  #2gunfire
Виж целия пост
# 699
За Украинския козунак
Ето такава трябва да му е структурата
Виж целия пост
# 700
Грозно – сменяй брашното. Mr. Green

P.S. В такава ситуация хвърлям и  не чакам  да се изпече –  мразя лош вид  smile3513

И аз в събота пекох два хляба - ужас работа, нищо не се получи и от двата.Допусках, че нещо съм сбъркала в рецептата, но и аз ползвам брашно Клевър.. досега проблеми с него не съм имала..Хвърлих и двата хляба..
Виж целия пост
# 701
     Привет на всички !

     Чета ви винаги когато имам време и научих толкова полезни неща. Тук намерих отговор на много въпроси, които си задавах. Благодаря ви !       От мен една голяма  Hug

     Гледам че сте започнали репетициите  за предстоящия празник. Видях разкошните  козунаци на Кашарел, megans, petia tag   ,чудесните питки на rossana pl,  ditsan / а и вкусно изглеждащ козунак / . Честит рожден ден на детенце!!! Много радост да ви носи!  Laughing   

    кифлички и гевречета от тестото на мах мама  Heart Eyes

          

    един хляб, месен в машината по рецепта на Венета, много лесен, вкусен и лек   
          Венета   Heart Eyes

       

      Браштото, което ползвам е Клевър и съм доволна от него.
      Г-жо Бедствие, завиждам ви благородно за украинския козунак изглежда чудесно,а предполагам също и вкуса му е такъв.  Grinning
Виж целия пост
# 702
...не правете хляб с брашно от шипки  ooooh!  Sick  Sick  Joy
Виж целия пост
# 703
...не правете хляб с брашно от шипки  ooooh!  Sick  Sick  Joy
Извинявам се, но какво е това брашно!

Хайде и аз сега да питам правя в момента хляба на dunita за тостер.Измеси се втаса и се наду чак до прозорчето на машината и имаше около 30-40 минути още печене когато установих че леко е поспаднало хлебчето и така си се опече. Правих го на програма френски хляб най-светла коричка.
Дали е дошла малко в повече маята?  Thinking

Нагоре някой питаше защо долната и страничните кори са по-препечени ?При мен също е така по твърди остават не винаги но в повечето случаи от какво се влияе това?
Виж целия пост
# 704
Момичета и момчета, някой от вас може ли да ми каже, ако знае 1 с.л и 1 ч.л по колко грама са?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия