За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 28

  • 35 510
  • 734
# 165
аз редовно ползвам на Хлебна мая Русе  Peace и съм много доволна.
Виж целия пост
# 166
пеп-4о, благодаря! Задължително ще пробвам соленките!  bouquet
Виж целия пост
# 167
И тук да попитам

Имам въпрос,колко грама е една шоколадова вафла?
БГ магазина където продават български шоколадови вафли ми е далеч ,а искам да го направя този сладкиш и мисля с киткат да пробвам.
Виж целия пост
# 168
шоколадова Боровец - 55гр.
Но има други видове по-малки поне 20гр., а има и макси, тях не ги знам колко са.

Аааа, Петя, Киткат не е точно българска шоколадова вафла  Peace
Виж целия пост
# 169
шоколадова Боровец - 55гр.
Но има други видове по-малки поне 20гр., а има и макси, тях не ги знам колко са.
Мерси.  bouquet
Някои момичета точно тези Боровец са използвали. Simple Smile
Виж целия пост
# 170
мисля с киткат да пробвам.


Виж целия пост
# 171
Ванилия благодаря,добре съм запозната с вафлите тук,но аз предпочитам с киткат да пробвам. Simple Smile
Виж целия пост
# 172
Ех,реших днес че грис халва ще правя и рецепта мернах и ми хареса...,но не зная кьде я мернах.Помагайте!Само помня ,че беше двуцветна грис халва с какао оцветена!

Сигурно е късно вече, но все пак да ти дам линк :
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,815.msg518.html#msg518

Виж целия пост
# 173
здравейте,
с какво мога да заместя петмез в рецепта?
Виж целия пост
# 174
Ще правя торта Крокембуш и за залепяне на еклерчетата ми трябва карамел. По рецепта е 1кг, захар, вода и глюкоза. Обаче такава нямам. Някой знае ли каква роля играе тя и фатално ли ще е да я пропусна?  Blush Мерси  Hug

Тити, с всякакъв силно сладък плодов сироп. Може от сладко да вземеш само соса, без плодчетата.
Виж целия пост
# 175
Здравейте,
ще правя най-обикновена торта с купени какаови блатове и крем. Взех този без варене на Др. Йоткер. Дали ще попият блатовете, или докато е време да варя нишесте? Благодаря Simple Smile
Виж целия пост
# 176
Аз лично сиропирам, без значение с варене или без е крема. Остава ми сухо  Confused Кремът попива донякъде, но става дефакто хем сух блат, хем изчезва и самият крем.  Rolling Eyes Сиропирам си с компот някакъв (малко, разбира се, не да подгизнат блатовете) и става идеално  Peace
Виж целия пост
# 177
Тити, с всякакъв силно сладък плодов сироп. Може от сладко да вземеш само соса, без плодчетата.

и такова нямам, просто не употребявам. Вкусът има ли значение, какъв е вкусът на петмеза? Само захарен сироп не върши ли работа? Каква е гъстотата на петмеза?
Виж целия пост
# 178
Вкусът има ли значение, какъв е вкусът на петмеза? Само захарен сироп не върши ли работа? Каква е гъстотата на петмеза?

Зависи от рецептата предполагам. Вкусът обикновено е плодов, най-често от диня или грозде се прави. Но става и само от захарна тръстика или цвекло, така че със захар ще е ок също  Peace Но трябва да е гъсто, ще вариш до умопомрачение  Crazy
Виж целия пост
# 179
О, Аелис Изобщо не е кьсно за рецептата на грис халвата.Много ,много ти благодаря.Точно тази тьрсих.
И пак благодаря ,сега я слагам в предпочитани и повече да не я тьрся. Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия