За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 28

  • 35 577
  • 734
ЗА БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ, ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕЩО ГИ ВЪЛНУВА, НО НЕ ИСКАТ НОВА ТЕМА.

ЧАСТ 28

[Изображението е взето от тук.]



Питайте без да се притеснявате, но и споделяйте без да се притеснявате !

Не е нужно да знаем всичко! Важно е да знаем достатъчно, на точното място, в точния момент, по точния начин! Ако паметта все пак ни изневерява - тук има достатъчно дами и господа, които могат да допълнят нашите знания!
Виж целия пост
# 1
  bouquet за новата тема   chef
Наистина е в помош на младите домакини.
Виж целия пост
# 2
Трябва да отмеря 170г мед, ясно е че везна нямам...някой да ме ориентира в суп.л. приблизително ?
Виж целия пост
# 3
3des пухкавия сладкиш праскови на СЕЛМА е много бърз и е страхотен
Виж целия пост
# 4
Благодаря на създателя на темата  bouquet.Много е полезна.
Виж целия пост
# 5
И аз
Виж целия пост
# 6
3des пухкавия сладкиш праскови на СЕЛМА е много бърз и е страхотен
    Мерси. Simple Smile
    И аз исках да го предложа,както и "Панадолко".Но момичето вече се спря на друга хубава рецепта. Simple Smile
Виж целия пост
# 7
Здравейте.Отдавна не съм писала,въпреки,че ви чета всяка вечер поне 10 мин.Нямам времееее.Пазарувам за бал,ходя на работа,слугувам в къщи.....
Та на въпроса ми.Много са ми се дояли пърленки с кашкавал.Кажете ми как да ги приготвя по някоя изпитана рецепта.И във фурната ли да ги пека или в грил-тигана.
Другото ми питане е може ли грис-халва да се приготви с прясно мляко или задължително трябва да е с вода.
Благодаря предварително.
Виж целия пост
# 8
аз правя грис винаги с мляко, но има по-различен цвят нафинала Simple Smile
Виж целия пост
# 9
дядо хаджия , благодаря за темата, записвам се да не ви изпусна Heart Eyes.
Виж целия пост
# 10
3xi, благодаря, следващия път, че сега тъкмо направих тоя с майонезата.
Виж целия пост
# 11
Намислила съм да освободя бидона от останалото кисело зеле. Ще го нарежа и сложа в буркани.
Въпросът ми е, колко време трябва да ги кипна?
Виж целия пост
# 12
Някой може ли да ми даде рецептата за рибни ролца с кашкавал... а и да ме посъветва дали ще станат с талипия? Thinking
Виж целия пост
# 13
Бързо казвайте ,замръзените броколи сваряват ли се преди да се панират.Сложих олиото на котлона и се сетих ,че може да трябва да се посварят малко Laughing
Виж целия пост
# 14
ами маика ми го кипва 30 мин   и  става супер Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия