За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 29

  • 35 868
  • 743
# 90
Благодаря, Петя.   bouquet
Но все пак, спанакът бланшира ли се в тази рецепта?
 Embarassed Може би, въпросът ми звучи тъпо за кулинарни спецове като вас.  Mr. Green
Виж целия пост
# 91
Спанака е суров само се измива и нарязва,после се задушава с лука и чушката.
Виж целия пост
# 92
Момичета имам въпрос за кифличките с кашкавал на Марабу.
Може ли да омеся тестото,да втаса и да оформя кифличките вечерта,да прибера в хладилника и сутринта да ги опека.Дали няма да превтаса newsm78.
Виж целия пост
# 93
Момичета,имам едно въпросче имам около 0,800кг парче змиорка кажете как да го приготвя?
Не обичам риба и съм скарана с приготовлението и,така че малко помощ ми е нужна.Благодаря предварително.
Виж целия пост
# 94
Здравейте мили момичета,    Hug може ли някоя от вас да ме насочи към рецепти за приготвяне на миди и калмари   - може и само линк . Благодаря ви предварително !  newsm51
Виж целия пост
# 95
Здравейте мили момичета,    Hug може ли някоя от вас да ме насочи към рецепти за приготвяне на миди и калмари   - може и само линк . Благодаря ви предварително !  newsm51


Мидите ги харесваме така

http://homes.gruh.org/?p=1095

а калмарите панирани или на салата   Wink
Виж целия пост
# 96
Момичета имам въпрос за кифличките с кашкавал на Марабу.
Може ли да омеся тестото,да втаса и да оформя кифличките вечерта,да прибера в хладилника и сутринта да ги опека.Дали няма да превтаса newsm78.

може, но по добре да сложите по малко мая - така и така тестото ще втасва в хладилник .. и ще втаса с по малко количество мая..
Виж целия пост
# 97
Здравейте мили момичета,    Hug може ли някоя от вас да ме насочи към рецепти за приготвяне на миди и калмари

Ето едни миди и едни калмари от мен, дано ви допаднат! Peace
Виж целия пост
# 98
в купичките от крем карамел давай, намажи ги хубаво с масло/олио и поръси с брашно.

 bouquet станаха..мммммм...страхотни..всички много ги харесаха..само че не предполагах колко ще бухнат и малко преляха. Но за другия път ще зная.
Виж целия пост
# 99
в купичките от крем карамел давай, намажи ги хубаво с масло/олио и поръси с брашно.

 bouquet станаха..мммммм...страхотни..всички много ги харесаха..само че не предполагах колко ще бухнат и малко преляха. Но за другия път ще зная.

браво   bouquet Винаги ги пълни на 2/3 от обема им.

Здравейте мили момичета,    Hug може ли някоя от вас да ме насочи към рецепти за приготвяне на миди и калмари

и две салати с миди
Виж целия пост
# 100
Момичета, искам да си купя формички за тарталети! Ако може някой да ме ориентира, къде в София продават такива!
В Кауфланд имаше.
Виж целия пост
# 101
m@msy.... благодаря ти мила !!
    esy.... благодаря ти мила !!
пеп_4о.... благодаря ти мила !!

  Приемам и други предложения момичета - например за сосче , зеленчуци и морски дарове нещо като пролетна яхнийка ....
Виж целия пост
# 102
Момичета, как правите пица от стар хляб?Нещо много хляб се е събрал вкъщи, трябва някак да го оползотворя newsm78.
Виж целия пост
# 103
Момичета, как правите пица от стар хляб?Нещо много хляб се е събрал вкъщи, трябва някак да го оползотворя newsm78.

Вкъщи често правим пица от хляб по този начин:
В намазнена тава се подреждат плътно филиите хляб и се заливат с прясно мляко - почти да ти покрие. Посолява се, слага се градинска чубрица. Оттам - чистене на хладилник или по фантазия - натрошено сирене, настърган кашкавал, колбаси, царевица, грах, чушки, домати, маслини... Всичко, каквото си пожелаеш. Накрая пак се сипва малко олио и се пече в загрята фурна до коричка.
Виж целия пост
# 104
Аелис , преди много време съм правила тутманик от филии стар хляб, но не знам къде ми е рецептата.  newsm78
Момичета, скоро ще правя баница със спанак, мога ли директно да го нарежа и да го сложа суров в плънката или трябва да е топлинно обработен?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия