Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Размяна на детски градини и ясли - София

  • Публикувана: 26 апр. 2010, 23:39 ч.
  • Последно мнение: 20 фев. 2020, 10:46 ч.
  • 181 533
  • 766
 Здравейте, мами!
 След класирането за детски градини миналата седмица приеха дъщеря ми в детска градина, която не беше първото ни желание. Става въпрос за 168 ЦДГ "Слънчогледи". Нашето първо желание беше 183 ЦДГ "Щастливо детство". Искам да попитам има ли някой желаещ, който пък иска да е в 168, а са ги приели в 183, с когото да се разменим. newsm78
 Не, че имам някакви претенции спрямо самата детска градина, просто живеем до 183-та. А като база мисля, че и двете са на едно ниво.
 Та, ако има желаещи - пишете! Wink
Виж целия пост
# 1
Не мисля, че подобна размяна би станала в действителност. Simple Smile
Виж целия пост
# 2
И аз мисля, че няма да стане по желание само  newsm78
Виж целия пост
# 3
Защо да не стане? Ако отидем при директорките? Защо да не се съгласят? newsm78
Виж целия пост
# 4
Защо да не стане? Ако отидем при директорките? Защо да не се съгласят? newsm78
Може и да се съгласят...но...няма смисъл да обяснявам, че едното дете може зда е прието със 7т., а другото с9т. нали...успех каквото и да направите.
Виж целия пост
# 5
Такава размяна става. Питала съм. Стига да има съгласие между родителите размяната е единствения начин да се преместиш за сега от една градина в друга, защото да кандидатстваш на ново и пак да те приемат и си с 8 т. примерно - шансът е почти нулев.

Много се радвам, че някой се е сетил за такава тема. Браво на minakaneva  Peace

Моето дете посецава в момента първа яслена грума в 51 ОДЗ Щурче. Тази година се класирахме за 6 ЦДГ в Красна поляна, но аз имам желание да сме в 54 ОДЗ в Красна поляна - 3 част, защото ми е току пред блока. Моля, ако някой има желание да се разменим да се свърже с мен по мейл.
Виж целия пост
# 6
Супер, neli! Дано да си права! Хайде, сега кой иска рамяна? Rolling Eyes
Виж целия пост
# 7
Доколкото знам такaва размяна е възможна. В крайна сметка диркторите не ги бърка по никакъв начин.
Дори си мислех да пусна същата тема само че ние сме приети в 54 ЦДГ в Слатина, а бихме искали да се сменим с някой в 61 ОДЗ.
Мина, моля, не ми се сърди, че използвам темата ти Simple Smile   bouquet
Виж целия пост
# 8
Няма проблем, Blues! Само че не виждам нещо желаещи...  Sad
Виж целия пост
# 9
Ще следя темата и мен ме интересува преместване по този начин
Виж целия пост
# 10
Тъй като следих отблизо тазгодишната кампания по приема на деца в ДГ и ДЯ в София и участвах така да се каже активно в нея ми направи впечатление, че има доста деца приети в дадена ДГ (ДЯ) като компромисен вариант. В липсата на шанс и места доста родители предпочетоха да заложат на сигурния прием и загърбиха удобствата на децата и своите. Доста деца ще трябва да пътуват или да чакат до късно родителите си, а би могло да облекчим взаимно бита и ежедневието си и най-вече това на децата ни.
Системата на ИСОДГ все още не е стартирала с опцията си, даваща възможност да се декларира и извършва чрез нея желанието за преместване от една градина в друга.
В тази връзка предлагам да оформим тук една тема, в която за да сме си максимално полезни този път да ограничим до минимум коментарите и забележките си.

Нека подходим делово.
Предлагам следния простичък запис

1. Детето ми е набор ....
2. Прието е в ...... ОДЗ, ЦДГ,ДЯ
3. За мен би било по-удобно да посещава ..... ОДЗ, ЦДГ,ДЯ


Всеки, който открие своята половинка за размяна нека премине на ЛС и така да се уточнят подробностите, за дасе товари темата, както и всеки който постигне дай боже желаната замяна нека коригира поста си или помоли модераторите да го направят вместо него. Знам за няколко случая на родители намерили се по случайност и успяли да преместят децата си така насрещно от едно ОДЗ в друго. Директорите не са против, защото за тях на практика е все едно дали в тяхното ОДЗ ще приемат Иван или Васко!
И така успех!
Виж целия пост
# 11
Началото е от мен естествено!

1. Набор 2009
2. Прието ( и записано) в 28- ОДЗ
3. Желани 9-то ОДЗ, 14 -то ОДЗ, 19-то ОДЗ, 56-то ОДЗ, 76-то ОДЗ, 75-то ОДЗ
Виж целия пост
# 12
Много интересно, от темата "Страсти....." останах с впечатление, че доста повече от едно дете е попаднало в компромисна градина...
Продължавам да смятам, че темата би била полезна и затова ще се опитам още малко да я поддържам, но ако не ... здраве да е, явно както е обичайно у нас всеки почва да търси сега връзки и какви ли не еквилибристики, след като може да е много по-просто.  Peace
Виж целия пост
# 13
Началото е от мен естествено!

1. Набор 2009
2. Прието ( и записано) в 28- ОДЗ
3. Желани 9-то ОДЗ, 14 -то ОДЗ, 19-то ОДЗ, 56-то ОДЗ, 76-то ОДЗ, 75-то ОДЗ
28 ОДЗ и 19ОДЗ не са ли едно до друго почти? Защо искаш смяна.Аз съм останала с впечатление, че 28 е хубаво, за разлика от 19 на което тепърва му предстои основен ремонт.
Виж целия пост
# 14
Мина, не съм видяла че си пуснала такава тема - аз също предложих подобно нещо - ето тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=494070.0, ако искаш опитай да постнеш в първия си пост само трите точки и можем да помолим модераторите да обединят темите ни за по-лесно. Peace
Пак да кажа, че знам със сигурност за такива случаи на замени и че няма принципно никакъв проблем. Надали някой директор ще откаже, а и в тази криза за места дори да приемем че дадено дете се махне, мястото надали ще остане празно  Shocked Rolling Eyes дълго време.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия