За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 30

  • 29 276
  • 728
# 45

 Hug Hug Hug
Виж целия пост
# 46
Аея , какво пречи да пуснеш тема?
Пусни , в тази тема не четат всички.
Аз не съм от постещите , но в момента правя тиквички с домати и извара.
Виж целия пост
# 47
Аея , какво пречи да пуснеш тема?
Пусни , в тази тема не четат всички.
Аз не съм от постещите , но в момента правя тиквички с домати и извара.

Пуснаха вече тема Simple Smile
Виж целия пост
# 48
Здравейте, момичета!  bouquet
Аз пак с въпрос тук. Blush
Издиравам безуспешно една рецепта и се надявам тук някоя мама да си я познае. Спомням си, че беше - пилешко филе се маринова с горчица и кисело мляко, престоява доста така и после май се пържеше...Някой да се сеща подробната рецепта? Thinking
Виж целия пост
# 49
Ето две идеи от мен за пиле мариновано с кисело мляко. Подправянето е на вкус..дали ще има горчица, соев сос, кетчуп или други подправки и добавки решете сами какво предпочитате Peace

Рецепта 1
Рецепта 2
Виж целия пост
# 50
Аея, със сигурност вече е късно за моя отговор, но все пак за в бъдеще...аз лично препоръчвам рецептата на Звездев за крем карамел.
Виж целия пост
# 51
момичета ,искам да попитам  понеже имам само хартиени форми за мъфини как  се процедира ,нареждам ги  в тава ли????
Виж целия пост
# 52
момичета ,искам да попитам  понеже имам само хартиени форми за мъфини как  се процедира ,нареждам ги  в тава ли????

Трябва да имаш и формички за мъфини, в които да сложиш хартиените. Иначе само с хартиените / ако са от мека хартия/ ще се разлеят от тежестта на тестото.
Виж целия пост
# 53
А само с форма за мъфини без хартиените става ли? АКо намасля с масло..?
Виж целия пост
# 54
Става.
ако е метална и намаслиш, поръсиш с брашно ще извадиш (малко си зависи и от самия  метал на формата)
Ако е форма за мъфини силиконова - само намасли.
Виж целия пост
# 55
Мерси Пеп-4о  bouquet
Виж целия пост
# 56
момичета,тези,който са правили Картофите по гръцки на Нордина-за колко време станаха готови,че моите нещо не искат да омекват newsm78
Виж целия пост
# 57
момичета,тези,който са правили Картофите по гръцки на Нордина-за колко време станаха готови,че моите нещо не искат да омекват newsm78
Около час при мен...но имам друго питане, при мен заливката не се изпари, остана си като бяло сосче...а като гледам по снимките ситуацията е друга...но са вкусни определено Simple Smile
Виж целия пост
# 58
Здравейте, момичета!  bouquet
Аз пак с въпрос тук. Blush
Издиравам безуспешно една рецепта и се надявам тук някоя мама да си я познае. Спомням си, че беше - пилешко филе се маринова с горчица и кисело мляко, престоява доста така и после май се пържеше...Някой да се сеща подробната рецепта? Thinking

Мисля че тази рецепта търсиш: 
500гр пилешко филе
1к. майонеза, 1 с.л. горчица
2-3 ск. чесън
сол, чер пипер,
брашно или галета

Филенцата се мариноват за около 4 часа в майонезата, чесъна, горчицата, солта и ч. пипер. Овалват се в галетата и се пържат.
В къщи много се тачат филетата приготвени по този начин  Simple Smile
Рецептата е от форума , за съжаление не си спомням на кои е .
Виж целия пост
# 59
Момичета, ще правя сладко от череши във флебопекарната, но въпроса ми е плода да го тегля с костилките или без? По рецепта ми е  580гр. Аз предполагам, че с костилките трябва да го претегля и след това да ги изчистя, но все пак да попитам.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия