За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 31

  • 45 716
  • 750
# 285
Моля  за помоща ви Praynig!Преди време  тук в готварския  на едно момче беше дадена рецепта за баница само от финни кори , масълце и сирене.... .Хрупкава и вкусна, не можах да открия отново рецептата и я правих по спомени но май не е същата Cry Ако някой я помни моля да помогне PraynigБлагодаря предварително Hug!
Виж целия пост
# 286
Привет момичета  Grinning
Искам да попитам дали някой е приготвял картофи на фурна с фикса ,, Сочно пиле ,, на ,, Маги ,, и коло време е необходимо за приготвянето им?

Благодаря предварително  Grinning
Виж целия пост
# 287
Какво, се слага на овнешко , за да се убие миризмата newsm78
Виж целия пост
# 288
Какво, се слага на овнешко , за да се убие миризмата newsm78

Погледни тук http://bgkulinar.net/special.php?newsid=1712 не знам точно какво ще го птавиш за да ти кажа.Пеп-чо има страшна рецепта за капама в нейния блог,ако ми кажеп на какво ще го готвиш може и да помогнем.
Виж целия пост
# 289
 Алкохол се слага- ракия, може и коняк -една-две супени лъжици при варенето.
Виж целия пост
# 290
Имам 2 кг зелен боб.Какво да направя с него,освен яхния/не ми я харесвят мъжете ми/?
Виж целия пост
# 291
Какво, се слага на овнешко , за да се убие миризмата newsm78
Аз го налагам обилно с лук нарязан на филийки, да престои така една нощ в хладилника. После махам лука и си приготвям месото.
Виж целия пост
# 292


Имам 2 кг зелен боб.Какво да направя с него,освен яхния/не ми я харесвят мъжете ми/?


Много вкусна салата става от зелен боб - сварен боб + сол, олио, оцет и магданоз. Може да се добави и настърган домат.
Друг вариант е да го панираш - идеално мезенце!
Виж целия пост
# 293
Искам да си направя "Маделини" (Madeleines). Това са вид френски сладки, които Марсел Пруст описва в своя роман "По следите на изгубеното време".
Единственият ми проблем е, че тези сладки се правят в специална тава.

Ето:



Това, което намерих в нета (в България) са силиконови форми, но аз не искам такива, а тефлонови (имам горчив опит от силиконови форми). Някой знае ли случайно, къде във Варна може да се намери подобно нещо (дали изобщо има такива в България)?
Ще се радвам да споделите, а ако не стане ще поръчвам по нета.

Виж целия пост
# 294


Имам 2 кг зелен боб.Какво да направя с него,освен яхния/не ми я харесвят мъжете ми/?


Много вкусна салата става от зелен боб - сварен боб + сол, олио, оцет и магданоз. Може да се добави и настърган домат.
Друг вариант е да го панираш - идеално мезенце!


А ние в къщи като сварим зеления боб , го оцеждаме хуууубаво и го объркваме с много копър сълцан чесан и трапезна майонеза Heart Eyes
Моля  за помоща ви Praynig!Преди време  тук в готварския  на едно момче беше дадена рецепта за баница само от финни кори , масълце и сирене.... .Хрупкава и вкусна, не можах да открия отново рецептата и я правих по спомени но май не е същата Cry Ако някой я помни моля да помогне PraynigБлагодаря предварително Hug!
Аааааааа  май никой не си я спомня рецептата.
Виж целия пост
# 295
Искам да си направя "Маделини" (Madeleines). Това са вид френски сладки, които Марсел Пруст описва в своя роман "По следите на изгубеното време".
Единственият ми проблем е, че тези сладки се правят в специална тава.

Ето:



Това, което намерих в нета (в България) са силиконови форми, но аз не искам такива, а тефлонови (имам горчив опит от силиконови форми). Някой знае ли случайно, къде във Варна може да се намери подобно нещо (дали изобщо има такива в България)?
Ще се радвам да споделите, а ако не стане ще поръчвам по нета.



Има един магазин във Варна за професионално готварство. Намира се срещу Мидимата на центъра (лт страната на Македонски дом), Казва се ПРОФИС или нещо от този сорт
Виж целия пост
# 296
Има един магазин във Варна за професионално готварство. Намира се срещу Мидимата на центъра (лт страната на Македонски дом), Казва се ПРОФИС или нещо от този сорт

Много благодаря.  bouquet  Още утре ще проверя.
Виж целия пост
# 297
Какво, се слага на овнешко , за да се убие миризмата newsm78

Оцет на първо място, намазваш обилно, той е задължителен. Лукът допринася също, да. Оцет се слага и на дивите зайци, аз слагам и на агнешкото.
Виж целия пост
# 298
Здравейте,имате ли идея какво мога да направя с обикновенни бонбони,изобЩо може ли да се направи неЩо с тях?Имам един огроооомен плик с такива бонбони и се 4удя ве4е какво да ги правя.
Ето такьв тип са
http://www.caramelospaco.com/
http://www.caramelospaco.com/
Виж целия пост
# 299
Вал какви точно са ти бонбоните?Коледните бастунчета ли?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия