Да намажем и ние........(мазила, пастети, разядки и т.н.)

  • 59 364
  • 133
# 105
Краси в Пловдив от къде я вземаш тази подправка и колко струва ?
Виж целия пост
# 106
Краси в Пловдив от къде я вземаш тази подправка и колко струва ?

Имаше май миналата година в МОЛ-а щандове с индийски стоки, от там я взех.И от Варна ми донесе едно момиче, там имали индийски магазин.Иначе, на друго място не съм виждала.
Виж целия пост
# 107
ето още една намазка от мен пастет от маслини и топено сирене

Виж целия пост
# 108
А то даже във Фантазията има пастет от маслини,само добавяш топено сирене(от Лидъл има едно за 89 стотинки за 100 грама) и става.Мислех също дали не би му подхождало майонеза или крема сирене?
Виж целия пост
# 109
готов пастет от маслини има почти навсякъде, но обикновено слагат изостаналите по витрините , затова предпочитам да си го направя. Това на снимката пак е топено от Лидъл - 200 гр за ~ 1.70 в кутия. Майонеза не, защото ще стане рядко и мазно (маслините си имат мазнина), но крема сирене - да.
Виж целия пост
# 110

А как белтъка на яйцето стана цветен???? (или аз се заблуждавам, че в композицията има и яйце?!?! newsm78)
Виж целия пост
# 111
яйцето е мариновано в сос от червено цвекло http://pep-4o.blogspot.com/2012/04/blog-post.html
Виж целия пост
# 112
яйцето е мариновано в сос от червено цвекло http://pep-4o.blogspot.com/2012/04/blog-post.html

Оооо, благодаря!!!!   chef
На скоро открих Вашата тема и я изчетох на един дъх. Има наистина много интересни предложения.
Да попитам (може да ми отговорите на лични или укажете къде да прочета ?!?!)...имате ли ваша рецепта за "пилешки бутчета, крилца...а ла kfc". Предварително благодаря за отговора   bouquet
Виж целия пост
# 113
http://pep-4o.blogspot.com/2012/07/blog-post_11.html  като братчета са с тези. В панировката трябва да включиш корнфлекс (натрошен) и  галета само. При тях не са варени, но предпочитам да ги сваря за малко.


ето още няколко харесвани у нас мазила Дип от авокадо и синьо сирене



пастет от крема сирене и яйца



а тази топеница с пармезан ми е най-любимото пролетно мазило

Виж целия пост
# 114
Придържайте се към темата , ако обичате.
Има си тема за бързи кулинарни въпроси в която може да питаш за всичко кулинарно.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=779627.465
Не о аквайте хубавата тема .
Виж целия пост
# 115
аз направих собствен сладко-кисел сос с ябзлки и лук , подправки и сушени плодове ... идеална добавка към предястия със сиренца  Hug
Виж целия пост
# 116
Придържайте се към темата , ако обичате.
Има си тема за бързи кулинарни въпроси в която може да питаш за всичко кулинарно.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=779627.465
Не о аквайте хубавата тема .


УФ, ПРАВИЛНА ЗАБЕЛЕЖКА;  Embarassed
Виж целия пост
# 117
записвам се с една разядка за препечени филии или предястие: зелени маслини, риба тон в зехтин (аз използвам консервираната от Лидл), копър, крема сирене или друго меко, малко семена, малко зехтин или масло - и разбивам с пасатора - става гладка смес, която се маже чудесно. с черни маслини става по-друг вкус.
Виж целия пост
# 118
Добре де, на всякъде гледам , че хората комбинират млечни продукти с риба, абе само на мен ли ми се подува стомаха от тази комбинация, от малка знам, че е токсично да ги смесваш... хмм
Виж целия пост
# 119
Добре де, на всякъде гледам , че хората комбинират млечни продукти с риба, абе само на мен ли ми се подува стомаха от тази комбинация, от малка знам, че е токсично да ги смесваш... хмм

Не е добре да се комбинира пушена/маринована/солена/консервирана риба с кисело мляко. Може да се получи натравяне.
Иначе комбинацията риба с мляко/риба с яйца натоварва стомаха и също не е препоръчителна.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия