Хамм....Хуммм...

  • 13 566
  • 41
# 15
Страхотно изглежда!!!!!
Може да се престраша тези дни да опитам  Hug
Виж целия пост
# 16
Ще си позволя да посъветвам авторката да смени заглавието на темата, защото съм сигурна, че ще има повече посещаемост - просто да спомене, че става върпос за тутманик. А рецептата си заслужава!
Виж целия пост
# 17
Малее  #Crazy , веднага си копирам рецептата и ще докладвам.  bouquet

И аз така  Peace
Виж целия пост
# 18
Предполагам, че и без да се наръси с кашкавал отгоре пак ще стане хубава!
Виж целия пост
# 19
Смятах утре да правя питка, но май като гледам тутманик ще е  Crazy
Виж целия пост
# 20
Marieta , след като оформи тутманика - остави ли го  пак да втаса?
Виж целия пост
# 21
Да!
Много хубаво се надигна, а никога не съм имала доверие на сухата мая, особено тази на д-р Йоткер.
Виж целия пост
# 22
Благодаря ти за бързият отговор Hug. Аз съм доволна  от сухата мая на доктора Wink.
Виж целия пост
# 23
На мен не ми се вдигна тестото със сухата мая. Другият път - с обикновена мая ще го правя.
Виж целия пост
# 24
Колко са ви големи тавите, в които печете?  Аз имам или много големи или много малки...Средна нямам. Дайте, моля, приблизителен диаметър.
И тестото втасва 2 пъти, нали така? Един път след омесването и един път след оформянето.
Виж целия пост
# 25
моят първи опит , вкусен беше Peace
Виж целия пост
# 26
Колко са ви големи тавите, в които печете?  Аз имам или много големи или много малки...Средна нямам. Дайте, моля, приблизителен диаметър.
И тестото втасва 2 пъти, нали така? Един път след омесването и един път след оформянето.
аз пекох в 26 см откопчаваща се форма за торта. Сложих го в тавата направо с хартията за печене, на която точих както пише в рецептата. Един път втасва закваската, след това пак втасва омесеното тесто и аз го остсвих да втаса и в тавата преди печене за 20-30 мин.
Много вкусен стана. Рецептата е много точна  chef
Виж целия пост
# 27
kony ,благодаря ти за отговора. Имам форма за торта и ще го направя там, хубава идея ми даваш.
Виж целия пост
# 28
Правя го за втори път. Много ми харесва тестото! Мекичко и пухкаво, но вместо масло му слагам зехтин, защото като изстине иначе става много сухо. Този път ми се наду още повече  Wink:
Виж целия пост
# 29
Ето какво ще правя за закуска събота или неделя... Grinning
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия