Хамм....Хуммм...

  • 13 559
  • 41
# 30
Днес и аз ще го правя, обаче да го оставя да втасва втори път още малко докато е вече с плънката, нали така?
Виж целия пост
# 31
Аз като замеся тестото не го чакам да втаса, а направо го оформям. Оставям го да втасва след това  Peace.
Виж целия пост
# 32
Благодаря ти, така ще отнеме по-малко време. Още веднъж съм ти благодарна за бързият отговор   bouquet
Виж целия пост
# 33
Ще се пробва Laughing
Виж целия пост
# 34
на мен като не ми се чака повторно втасване след оформянето ,направо бутам в студена фурна и тя  докато загрее изделието е перфектно втасало  Wink
Виж целия пост
# 35
Хей хей, привет на всички  Hug Ще ме извинявате, че съм писала толкова отдавна, но ме бяха хванали едни проблеми здравословни ooooh! но сега всичко е Ок  Simple Smile Първо да поздравя всички, които са опитали рецептата и им е харесала   bouquet Много се радвам  Flutter , а и да поощря и тези, които още му се чудят - давайте смело, само звучи трудно, но не е   chef Благодаря специално на Мариета, че е помагала с компетентни съвети   bouquet
Виж целия пост
# 36
RuVe,бих искала да те помоля за повече подробности за Макаронс.
Колко точно е това 36 г белтък?  Колко белтъка,тоест?
Че ми е малко трудно да се ориентирам.  Blush newsm78


  Непременно ми се иска да опитам и Тутманика ти.Съставът на тестото не е необичаен,докато такова замесване (закваска,после останалите продукти,после оформянето....) ми е любопитно.  Simple Smile Не съм правила питки или тутманици по този начин (само едни руски оладьи,които са също с мая,но са доста по-различно изделие).
   После ще споделя и какъв ще е резултата.  Hug
Виж целия пост
# 37
Тутманикът в предварително загрята фурна ли се слага?
Виж целия пост
# 38
Селма, 36 г е горе долу белтъка на едно яйце размер М, но и от М до М разлика има. Затова ти препоръчвам да го претеглиш на везната. 35 или 37 г са куланц, но по малко или повече не е хубаво да са, понеже може да ти се напукат, което след толкоз труд си е гадничко  Wink Надявам се да помогнах, за повече въпроси съм тук  Peace Само да добавя, че и фурната е доста важна, смисъл такъв запазва ли равномерно температурата. За тутманика ще се радвам да си кажеш мнението. Найстина не е нещо супер ново или необичайно, но е вкусен  chef
Виж целия пост
# 39
Тутманикът в предварително загрята фурна ли се слага?

Да  Peace
Виж целия пост
# 40
Наистина ли, когато изстине тутманика става по-сух, ако е с масло?
Виж целия пост
# 41
RuVe,благодаря за уточнението!   bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия