Р И Б А на скара

  • 16 744
  • 32
# 30
Много важно условие при печенето на риба на скара е да не се обръща преди да се изпекла достатъчно Peace
След проверка с щипките ,ако не е залепнала ,а се отделя - обръщаме и рибата е цяла Grinning
Както е  и казала Мастерчето
Това правила важи и за кайма
Виж целия пост
# 31
spasova , аз малко по горе попитах, но  никой не ме отрази с отговор Laughing, та не става ли по скоро задушена така завита във фолио, а не печена?
polly : ами да,задушава се,но пък е много вкусна...А ти искаш да е печена,така ли?Директно върху скарата?? newsm78 newsm78
Виж целия пост
# 32
когато е във фолио няма много смисъл от скарата... същото може да се постигне и на тиган, и във фурна - просто е нужна висока температура да загрее фолиото, съответно и рибата.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия