Машина за хляб-37 част

  • 48 341
  • 740
# 375
Моята машина например подгрява около час, но не знам твоята книжка няма ли описание на отделните фази.
Виж целия пост
# 376
Моята машина например подгрява около час, но не знам твоята книжка няма ли описание на отделните фази.
а стига де ... все съм чувал за подгряване ,но чак пък 1 час  ???   newsm78 newsm78
да не го бъркаш с печенето ? каква ти е машината ?
Виж целия пост
# 377
Моето Панетоне стана, бухна, изпече се, мирише фантастично. Дано и да е вкусно, но поне вид има! Дано да не забравя да снимам. Благодаря на всички за съветите! Весело посрещане на празника! Close-mas:
Виж целия пост
# 378
Моето Панетоне стана, бухна, изпече се, мирише фантастично. Дано и да е вкусно, но поне вид има! Дано да не забравя да снимам. Благодаря на всички за съветите! Весело посрещане на празника! Close-mas:
кажи какво коригира де  #2gunfire да знаем и ние
Виж целия пост
# 379
Мулинексите (поне аз доколкото знам) нямат подгряване.

Имат, ама само на програмата за пълнозърнест хляб (поне при мен е така, умува 30 минути).

Мили приятели и съмишленици,
от сърце желая на всички весели Рождественски празници, здраве, обич, берекет и ... много хъс за нови творчески постижения  Nature Snowman
Виж целия пост
# 380
Хлебопекарната ми не е Мулинекс, а: http://technomarket.bg/products/09077039/panasonic-sd-257wxe.

Candy, ще очакваме да споделиш и вкуса!

Весели и усмихнати и благоуханни  Simple Smile празници на всички!
Виж целия пост
# 381
Eeeeeeeeeee, златни сте   Hug
Много блкагодаря за скоростните отговори, ще пробвам и ще видя къде е повредата.
Отивам да чета на първа страничка. Пак казвам, че се радвам че ви намврих.
Момчетата да ме извинят, не знаех че ги има  Grinning

Желая весели празници на всички и честит иман ден на именниците!   bouquet
Виж целия пост
# 382
" Нека огнището да топли ръцете ви.
 Виното да топли сърцата ви.
 Обич да топли душата ви.
 И бог да ви закриля в делата ви."

      Весело посрещане на БЪДНИ ВЕЧЕР !
   И много подаръци от ДЯДО КОЛЕДА
Виж целия пост
# 383
 При Мулинекс 2000, само 5-та програма подгрява предварително 5 минути. Разгледайте подробно упътването на самата програма. Програмите са описани по минути.
Виж целия пост
# 384
Моето Панетоне стана, бухна, изпече се, мирише фантастично. Дано и да е вкусно, но поне вид има! Дано да не забравя да снимам. Благодаря на всички за съветите! Весело посрещане на празника! Close-mas:
кажи какво коригира де  #2gunfire да знаем и ние
Увеличих количеството на брашното или по-скоро използвах друга рецепта - тази на алтеа. Алтеа, благодаря   bouquet. И пекох на основна програма, а не на сладък хляб.
Виж целия пост
# 385
Моето Панетоне стана, бухна, изпече се, мирише фантастично. Дано и да е вкусно, но поне вид има! Дано да не забравя да снимам. Благодаря на всички за съветите! Весело посрещане на празника! Close-mas:
кажи какво коригира де  #2gunfire да знаем и ние
Увеличих количеството на брашното или по-скоро използвах друга рецепта - тази на алтеа. Алтеа, благодаря   bouquet. И пекох на основна програма, а не на сладък хляб.

Ха да ти е честит успеха! Ама ще е добре да ни я драснеш тука тая рецепта, или пък ни дай линк към нея.
Че нещо ми  провокира мерака и аз да се пробвам с нея, пък нещо не можах да я открия сам...   newsm78
Виж целия пост
# 386
това може да е от полза за някой. задавайте въпроси
http://www.az-jenata.bg/article/11204/BAN-otgovarya-na-vaprosi-z … vo-i-Nova-godina/
Виж целия пост
# 387
Може ли да ми обясните разликата между панетоне и козунак? Като чета рецептите, единствената разлика, която откривам е, че панетонето е с по-малко мляко.
Виж целия пост
# 388
Може ли да ми обясните разликата между панетоне и козунак? Като чета рецептите, единствената разлика, която откривам е, че панетонето е с по-малко мляко.
а сега де  newsm78
панетоне = козунак по български
козунак = панетоне по италиански .  може и да има разлика
същото е като карловска луканка и панагюрска луканка , или яйца на очи и яйца по панагюрски.
абе ха наздраве и много не го мисли  santa2
Виж целия пост
# 389
 newsm78 Разликата е, че панетоне-то не се усуква и плете, като нашия козунак, дето става на конци. И се пече  в специални форми, малки на диаметър, но високи. Захарта и млякото са по-малко на грамаж.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия