Индукционни котлони - убедете ме, че са ми нужни!

  • 132 854
  • 772
# 765
Явно, така става. Пустия му Бош. Много притенции има.
Виж целия пост
# 766
Проблем се получава и при многослойни дъна тип "сандвич".
Виж целия пост
# 767
Повечето май са многослойни.. или аз се бъркам нещо?
Виж целия пост
# 768
В инструкциите на Бош пише по-добре да се използват съдове със дъно тип сандвич.
   
Виж целия пост
# 769
Повечето май са многослойни.. или аз се бъркам нещо?


Не се бъркаш, но има правилно и неправилно направени дъна.

http://common.csnimages.com/common/pdf/transtherm_universal_base.pdf

Аз не се връзвам на гол стикер, искам да е щампован знакът за индукция.

Виж целия пост
# 770
На дъното на  касеролата си е щампован надписа INDUCTION, другите са показани със символи. Явно самият модел плот си е капризен - а не марката на плота.
Виж целия пост
# 771
https://www.aeg.bg/support/support-articles/gotvene/plotove/kakv … ionno-nagryavane/
2. Материал на готварския съд: 

Правилен: чугун, стомана, емайлирана стомана, неръждаема стомана, с многослойно дъно (с маркировка за съвместимост от производителя).

Неправилен: алуминий, мед, месинг, стъкло, керамика, порцелан.
Виж целия пост
# 772
НОВА ТЕМА
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия