Мързеливи пилешки бутчета за 10 мин. - грехота е да не пробвате

  • 21 362
  • 51
# 15
Искам да питам дали тавата не се завива с фолио, няма ли да загорят отгоре бутчетата така?

Аз не съм завивала, не изгоряха, получи се хубава зачервена коричка. На два пъти поливах месото със соса.  Peace
Виж целия пост
# 16
И аз не съм завивала с фолио
Това, че и двата вида месо стават за едно и също време и могат да се приготвят едновременно е добра информация. Мерси labrex  Peace
Иначе и аз не съм осолявала предварително ..начуках леко месото (свинско в моя случай) малко сол, черен пипер, овалях в брашно и подправка и айде в тавата..
Виж целия пост
# 17
Това, че и двата вида месо стават за едно и също време и могат да се приготвят едновременно е добра информация.

ani12544, месото е все пилешко, просто имах бутчета и пържолки и ги сложих заедно. Не съм обяснила добре. Peace
Виж целия пост
# 18
Ясно, то си личи на снимките де, ама кои да погледне внимателно  Peace
На мен ми се въртеше подобна идея да смеся месата и явно съм видяла каквото съм искала  Mr. Green..
Виж целия пост
# 19
A колко време отнема печенето?
Виж целия пост
# 20
Към 40 минути някъде.
Виж целия пост
# 21
Ще споделя и аз резултат още утре, че нямам никакво пилешко в момента.
Виж целия пост
# 22
Направих рецептата,благодарности на авторката много е сполучлива!

Не можах да намеря охладени бутчета и направих с пържолки от бутче,получи се много добре,само малко бяха солени,като не съм слагала никаква сол,най вероятно съм прекалила с подправката за пиле,ползвах на Пикантина,но другият път ще знам да внимавам с количеството!
И наистина става много бързо и лесно!
Виж целия пост
# 23

Ох, пека повече от час на вентилатор, но още не е готово.... А мъжете ми се дразнят от вкусното ухание и празните чинии Laughing
Виж целия пост
# 24
Ами аз винаги ги пека на 2-ро ниво от 5 възможни и на 200 градуса без вентилатор.Надявам се вече да хапвате! Mr. Green
Виж целия пост
# 25
Каква алтернатива мога да използвам вместо подправка за пиле?
Виж целия пост
# 26
Червен пипер.Така е в оригинал. Simple Smile
Виж целия пост
# 27
Аз го бях сложила на 3 ниво и с вентилатор. Но има и нещо друго. Пилето, което купувам е истинско (или почти). Не са му инжектирани окрехкотяващи вещества и може би И затова стана по-бавно.
Хапнахме в крайна сметка, облизаха си пръстите всички.   bouquet

За подправките - аз не ползвам готови. В брашното за овалване сложих малко царевично брашно, сладък и лют червен пипер, чубрица и розмарин. Много добре се получи.  chef
Виж целия пост
# 28
Благодаря за рецептата. Много вкусно стана.
Правих цяло пиле и сложих универсална подправка, вместо такава за пиле. Носеше даже още бира и вода, защото накрая се беше изпарила почти цялата течност и нямаше сосче.
Виж целия пост
# 29
Правих ги днес, много вкусни станаха. Вместо брашно сложих галета, пак стана.
Пекох час, ама аз съм виновна, след като ги залях със соса,  съм забравила да сложа обратно тавата във фурната, та милото идва да ме пита ще продължавам ли да ги пека. ooooh!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия