Коледа 2011 - тема 4

  • 91 961
  • 737
# 165
Благодаря, Бианка  Blush Hug
А твоите кексчета са просто умопомрачителни, както и целия ти блог - страхотен е !
Виж целия пост
# 166
Може ли в рецептите вместо маргарин или масло да се сложи чиста домашна мас?
Виж целия пост
# 167
Umbra, перничките наистина са разкошни.  Благодаря ти за рецептата. Едни от най-хубавите меденки, които съм правила. Също и тестото, след първоначалния ужас Simple Smile В крайна сметка се отказах от глазурата, така ще са ми по-рустикални на вид  Wink. Само с глазурата, която е към рецептата ще ги контурирам, когато намеря време.

Мисля да направя и "Бисквитите за отшелници", които си предложила от Нож и виличка, но не се ориентирам много кога е подходящо да се правят.  Седмица преди Коледа добре ли е?
Виж целия пост
# 168
Сърдечно ти благодаря аНи!
Виж целия пост
# 169
Добро утро, момичетаааа!
Ама какво правите вие - нямате насмогване  Mr. Green

Най-напред искам да викна simplyaven. Ехооооо, къде сиииии? Надявам се, че си потънала в шоколад и затова не пишеш.  Hug (пишем в няколко теми заедно и никъде те няма  newsm78)...

Didranad, прекрасни меденки. Дай да видим отблизооо, да откраднем някоя идея  Laughing

marata, и двете рецепти са на първа страница, но във втория пост. Рецептите са по азбучен ред, като най-популярните (вкл. меденките на Джули) са отгоре.

Кри, какво му е проваленото бе? Ако не го искаш, аз ще го взема  Mr. Green

aHu, лелеее, каква производителнооост.  Shocked Всичко изглежда прекрасно!

Бианка, отново прекрасна рецепта. Наистина блога ти е чудесен.  Flutter А "коледният ти календар" мнооооого вкусен!  Heart Eyes

Margherita09, много обичам рустикални работи  Mr. Green. Дай да дзакна перничките  Sunglasses.

Аз в четвъртък и петък съм отпуск и мисля да се порадвам на предколедно мазане и плескане.  Flutter
Виж целия пост
# 170
Докато успея да прочета старата тема и вие колко много сте изписали от новата! Laughing Страхотни сладки сте приготвили!
Бианка коледният ти календар е прекрасен!
Аз за сега съм готова с
1. половин доза меденки на Джули ( украсени)
2. 1 доза коледните звезди на баба по рецептата на Мишел
3. 1 доза австрийски орехови бисквитки
4. 1 доза бадемови бисквитки на дядо Коледа
5. 1 доза линцерови сладки
6. 1 доза джинджифилови сладки
7. половин доза щолени по рецептата на Джема
8. Коледната къщичка ( украсена)
Сега ще пека ваниловите кравайчета и утре ще правя коледните звезди с капучино и марципан. С това мисля да приключа и да довърша украсяването.А и едни мъфини с портокалово сладко мисля да направя другата седмица! Wink
Снимки ще кача по-късно.
А да ви попитам къде съхранявате готовите къщички?
Виж целия пост
# 171
Момичета, малко тъп въпрос. Искам да направя ромовите бонбонки, обаче имам вече смлени орехи, а препоръчват преди да се смелят ядките, да се запекат. Има ли разлика дали ще ги запека сега или трябва докато са цели?
Виж целия пост
# 172
Аз моята я съхранявам в неотоплена стая, увита в целофан.
Татит  Blush вие сте виновни, че така ме заразихте  Grinning , толкова дребни сладки до сега не съм правила за толкова кратко време, но пък мнооого ми хареса и до Коледа има време за още мнооого неща  Laughing
Виж целия пост
# 173
Tari Tasartier, супер са станали лешниковите ти топчета, имам въпросче, колко време ги печи, в рецептата пише 20-30мин а ми се струват много  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 174
Ето едни бонбони, които са изцяло с натурални продукти.

Плодови бонбони от дюли и ябълки и малини



Прочетох рецептата и искам да те питам може ли да не се слагат семки от дюля за варианта на бонбоните от ябълки? И от къде се купува пектин? Изглеждат ми страхотни, имам много ябълки, които се чудя как да оползотворя преди да се развалят и това определено е един страхотен вариант.

Да си повдигна питането от предните страници  Rolling Eyes

Някой по-напред беше питал колко мл. са 3/8 мляко: 375 мл.
Виж целия пост
# 175
marata ето рецептата за Ябълков чипс
Ето я моята къщичка





BiankaD бонбоните изглеждат много вкусни и тъкмо имам излишни дюли за които се чудех какво да ги правя. Още тези дни ще ги пробвам.
Виж целия пост
# 176
catty m , аз не съм Бианка, но да кажа какво съм чувала. Семките и сърцевианта на дюлите имат желиращ ефект. Т.е. без тях няма да се желира според мен.  newsm78

Пектин има във повечето спермаркети, на диетичните щандове.  Peace
Виж целия пост
# 177
Tari Tasartier, супер са станали лешниковите ти топчета, имам въпросче, колко време ги печи, в рецептата пише 20-30мин а ми се струват много  Rolling Eyes

Толкова ги пекох, колкото си пише - температурата е много ниска - 100 градуса с вентилатор, така че няма опасност от препичане. Отвреме-навреме им хвърлях по едно око да не се зачерви бялата смес.
Виж целия пост
# 178
catty m , аз не съм Бианка, но да кажа какво съм чувала. Семките и сърцевианта на дюлите имат желиращ ефект. Т.е. без тях няма да се желира според мен.  newsm78

Пектин има във повечето спермаркети, на диетичните щандове.  Peace

Кофти, нямам такива семки, а дали семките на ябълката няма да свършат подобна роля?
Виж целия пост
# 179
Tari Tasartier, супер са станали лешниковите ти топчета, имам въпросче, колко време ги печи, в рецептата пише 20-30мин а ми се струват много  Rolling Eyes

Толкова ги пекох, колкото си пише - температурата е много ниска - 100 градуса с вентилатор, така че няма опасност от препичане. Отвреме-навреме им хвърлях по едно око да не се зачерви бялата смес.

Много ти благодаря   bouquet в неделя се захващам с тях   chef
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия