Великденска трапеза 2012!

  • 75 263
  • 513
# 135
Аз съм доволна от боите на Кептънс (гръцки) и сега само тях ползвам.  Peace

Точно тях ползвах миналата година и съм много доволна. Много наситени и хубави цветове се получиха. Peace Тази година смятам да повторя пак!
Eто как се получиха:

Виж целия пост
# 136
и аз тук  Peace
Виж целия пост
# 137
Polaa777, прекрасни са! Simple Smile Как точно са правени?
Виж целия пост
# 138
Polaa777, прекрасни са! Simple Smile Как точно са правени?
Снимката я копирах от ФБ  Simple Smileмного ми допадна идеята и мисля да направя няколко такива яйчица.Технологията е лесна,мажеш с лепило и редиш едно по едно както ти душа сака Mr. Green
Виж целия пост
# 139
Ето тук съм обяснявала преди няколко години как става: http://www.bulfurniture.com/php/statiq.html?id=194  С белтък обаче засъхването е много трудно, затова е препоръчително яйцата да са издухани.


Виж целия пост
# 140
Ето тук съм обяснявала преди няколко години как става: http://www.bulfurniture.com/php/statiq.html?id=194  С белтък обаче засъхването е много трудно, затова е препоръчително яйцата да са издухани.

Какво значи издухани яйца? Кухи ли се има предвид?
Виж целия пост
# 141
A къде ги има боите на Кептънс?
Виж целия пост
# 142
Да Ви следя Simple Smile   bouquet
Виж целия пост
# 143
A къде ги има боите на Кептънс?

Обикновено във Фантастико ги намирам. Аз си ги взех от един супер на Раковска, ако сте наблизо - ще обяснявам.  Peace
Виж целия пост
# 144
Ето тук съм обяснявала преди няколко години как става: http://www.bulfurniture.com/php/statiq.html?id=194  С белтък обаче засъхването е много трудно, затова е препоръчително яйцата да са издухани.

Какво значи издухани яйца? Кухи ли се има предвид?

Издухани от съдържанието (то беше написано така, но са го съкратили), така че кухи, да. Simple Smile Нататък в текста е обяснено. Peace
Виж целия пост
# 145
Здравейте ,записвам се в темата ,с рецептата по която правя агнешко http://www.menumag.bg/recepta/pecheno-agneshko-meso-s-proletna-garnitura .
Виж целия пост
# 146

тази година съм решила да се пробвам с едно панетоне, но имам един въпрос към момичета, които го правят по този повод - от къде се сдобивате с красивата, цветна хартия за печене, с която го увивате?
Виж целия пост
# 147
Ето тук съм обяснявала преди няколко години как става: http://www.bulfurniture.com/php/statiq.html?id=194  С белтък обаче засъхването е много трудно, затова е препоръчително яйцата да са издухани.




А как се вади лесно съдържанието им? С малка дупчица или...?
Виж целия пост
# 148

тази година съм решила да се пробвам с едно панетоне, но имам един въпрос към момичета, които го правят по този повод - от къде се сдобивате с красивата, цветна хартия за печене, с която го увивате?

Аз си купих от Ибей:
http://www.ebay.com/itm/Novacart-Panettone-Mold-2-3-4-x-2-H-100- … 3a#ht_2689wt_1139

http://www.ebay.com/itm/Novacart-Round-Panettone-Mold-2-3-8-Diam … 00#ht_2315wt_1185

Виж целия пост
# 149
Tatitt     bouquet ще погледна във Фантастико. Има около нас.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия