МАШИНА ЗА ХЛЯБ - 46 ТЕМА

  • 76 564
  • 724
# 720
Е хубава работа! Grinning Знам че ръжен хляб се прави трудно, а аз не съм специалист. Някой от вас най вероятно са! Гледам и научен подход сте вкарали! За това поне идеи дайте де, малко ноу-хау ако не ви затруднява!
правенето му не е трудно. все пак машина го прави. получаването на хубав ръжен хляб може би е малко по-трудничко.  hahaha
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=24722.15
Виж целия пост
# 721
   Всяка машинка си е със собствен характер, всеки си знае своята.Ако едно важи за едната, не значи,че  важи и за другата.Никой не е станал специалист от раз,всеки се е учил и свиквал на неговата..Просто трябват много опити,понякога успешни, друг път неуспешни.Рецептите са примерни, не при всеки стават.Наблюдаваш си тестото и се учиш от грешките си.Ако е нужно, добавяш нещо, ако не става, другия път променяш нещо.Колкото и да даваме акъл, пак може да не стане.Трябва да се усеща тестото.
Виж целия пост
# 722
трябва да си "говориш" с тестото , да го докосваш - аз постоянно го пощипвам. ама пък се и слушаме  Laughing
ръженото тесто е малко по-лепкаво от останалите. това е характерното за него.
Виж целия пост
# 723
Довечера се запътвам към Технополис. За мулинексите доста добри думи прочетох и съм си харесал един с много функции (багети, земели) и един електролукс видях - фен съм на марката ама никой нищо за такава машина не е писал та се чудя???   newsm78
За бяло брашно някакво италианско ми препоръчаха от Метро? Мая на доктора до колкото разбрах и вода от чешмата  Hug Довечера ще видим. Ще кажа какво се е получило утре живот и здраве!
Виж целия пост
# 724
Ще чакаме да споделиш в

НОВАТА ТЕМА
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия