За бързи въпроси и отговори,за тези които нещо ги вълнува, но не искат нова тема

  • 36 698
  • 736
ЗА БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ, ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕЩО ГИ ВЪЛНУВА, НО НЕ ИСКАТ НОВА ТЕМА.

ЧАСТ 56

[Изображението е взето от тук.]



Питайте без да се притеснявате, но и споделяйте без да се притеснявате !

Не е нужно да знаем всичко! Важно е да знаем достатъчно, на точното място, в точния момент, по точния начин! Ако паметта все пак ни изневерява - тук има достатъчно дами и господа, които могат да допълнят нашите знания!
Виж целия пост
# 1
  food002
Виж целия пост
# 2
Не съм правила сладък салам, тази рецепта ми допадна, но 200гр. само бисквити ли да сложа или общо 200гр. бисквити, плодове и ядки?
Какви плодове са подходящи?
Виж целия пост
# 3

и от мен!  Blush
Виж целия пост
# 4
Маме  Hug

бабаитка,
Цитат
пеп-4o благодаря ти,ще пробвам с фризера,но др.седмица всички вишни ще ги направя на мъфини ,торта и мелба ,няма да ги бавя Peace
внимавай, че в тях има доста поет алкохол. Да не напиеш мъничкото  Wink

Solar Wind , 200 гр. са бисквитите, другото е отделно. Като си разбъркаш сместа ще ти стане ясно трябва ли или не още  малко мляко, сметана, масло... за да можеш да го събереш на топка. Продуктите трябва да могат да се слепнат  Peace
Виж целия пост
# 5
Благодаря  пеп-4o!
Изглежда лесно за приготвяне, дано се справя с пропорциите!
Виж целия пост
# 6
Маме,мерси за темата  bouquet
Виж целия пост
# 7
да се наместя сред вкусотиите
Виж целия пост
# 8
Благодаря  пеп-4o!
Изглежда лесно за приготвяне, дано се справя с пропорциите!

о да, много лесно е  Peace
Виж целия пост
# 9
На колко мл се равнява една к.ч.?
Виж целия пост
# 10
На колко мл се равнява една к.ч.?

Има различни по размер чашки,зависи твоите колко са големи.
Ако рецептата е в к.ч. ,аз бих сложила 100-120 мл.Но все пак зависи каква е рецептата.
Виж целия пост
# 11
Айде и аз да не ви изпусна Simple Smile Днес ми донесоха 2 л. мляко, което подварих..утре ще се правят макарони на фурна  Heart Eyes
Виж целия пост
# 12
Мерси за темата Simple Smile
Виж целия пост
# 13
Записвам се в новата тема с питанка за идейки ,как да приготвя замразени коктейлни скариди?
Виж целия пост
# 14
От известно време забелязвам, че хляба ми нагарча - правя го във всякакъв вид (меся на ръка, не ползвам машина) с добавяне ту на пълнозърнесто, ту на царевично и прочее варианти, знаете как е...
Но хляба има понякога леко горчив вкус, нагарча
Реших че е от примесите и вчера тествах класически бял (мая на кило брашно, 3 яйца, чаша мляко, 1/2 чаша мазнина е моята рецепта; солта ми е 1ч.л. захар също 1ч.л.) но и той горчеше леко
Чудя се от какво е това горчивото?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия