Коледа 2012- 3 част

  • 58 234
  • 749
# 75
tinki_15  вкуснички станаха - Коледни сладки с кокос и шоколад
Виж целия пост
# 76
Ехее,браво на вас момичета-не мога да смогна да ви изчета  bouquet
Виж целия пост
# 77
Вместо запис   bouquet невероятни сте, момичета!!!   chef

Благодаря на всички, които споделиха за гхи-то в предната тема Simple Smile

Имам нов въпрос - от много време, ама наистина много, имам замразени белтъци във фризера за забравени сладки. Дали мога да ги ползвам, какво ще кажете?

Аз също мисля от този уикенд да се захващам със сладкоправенето Mr. Green сърбят ме вече ръчичките  Laughing
Виж целия пост
# 78
Изпуснала съм ви, Джема  bouquet
 Да се запиша с  Щолените и се връщам да дочета.
Виж целия пост
# 79
запис със първи АКК Simple Smile снощи у нас ухаееше на Коледа, сега почвам да го черпя

Аз си купих керамична форма за печене от Лидл за 7 или 8 лева беше, кръгла е, дълбочка- точно събра доза по рецептата на Джема
имат и незалепващо фолио за многократна употреба- купих си две, че ми писна да режа хартии Simple Smile

Виж целия пост
# 80
Леле колко сте изписали............
Виж целия пост
# 81
 newsm20
Виж целия пост
# 82
Купих си боичките, показани от момичетата от Пикадили. Надявам се да са със силни и наситени цветове. Взех жълта, оранжева, червена, синя, зелена, лилава.
 Въпрос и от мен - замразявали ли сте линцерово тесто във фризера ? Утре ще имам повече време, за разлика от следващия уикенд. 
 Джемма - за темата   bouquet
Виж целия пост
# 83
  bouquet
Виж целия пост
# 84
Какви са цените на тези боички от Пикадили? Че видях вчера цените на боички в един от сайтовете на първа страница и ми стана лошичко  Laughing
Виж целия пост
# 85
Какви са цените на тези боички от Пикадили? Че видях вчера цените на боички в един от сайтовете на първа страница и ми стана лошичко  Laughing
Момичета не купувайте боички на д-р Йоткер пълен боклук.Затова май предпочитам да си купя по скъпа но качествена.
Виж целия пост
# 86
Имам нов въпрос - от много време, ама наистина много, имам замразени белтъци във фризера за забравени сладки. Дали мога да ги ползвам, какво ще кажете?

От колко много време? Simple Smile Аз съм ползвала замразени белтъци в рамките на 3-4 седмици. Направих ги на макарони и станаха що-годе прилични, снегът бухна добре, макар и да се разби по-трудно в сравнение с незамразените. Но не съм тествала по-дълго замразени. Размразявах ги за 1 ден в хладилника и после 2 часа темпериране на стайна температура.

Аз вече направих първите сладки по нова рецепта, довечера ще гледам да пусна снимка и рецептата до ден-два.
Виж целия пост
# 87
Тези не са на доктора. Прахообразни в едни мънЕчки кутийки като напръстничета. По 69ст. бройката, но още не мога да говоря за качество. На Долче прима са. При подправките и пише на картончето боя за сладкиши.
Виж целия пост
# 88

Имам нов въпрос - от много време, ама наистина много, имам замразени белтъци във фризера за забравени сладки. Дали мога да ги ползвам, какво ще кажете?


Замразените белтъци имат срок на годност 10-12месеца. Така пише в една книжка "Фризер". Дано да си надписала, за да знаеш дали можеш да ги ползваш.  Simple Smile
Срок на съхранение на разбитите жълтъци е 8-10мес. , а на разбитите цели яйца е 10мес.

Джемма, благодаря за отговора!   bouquet
Виж целия пост
# 89
 ooooh! аз смятах да правя щолените вчера, но реших да направя японска торта за мама, но сметаната ми не се разби Sad и всичко се провали  Cry

Както и да е днес ще правя Дрезденски щолен, но се обърках с прясното мляко. 3/8л какво точно значи? 3/8 литра- което прави около 375мл?  #Crazy Няколко пъти прочетох рецептата и за това мляко нещо не ми увира главата.  Tired
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия