За бързи въпроси и отговори,за тези които нещо ги вълнува, но не искат нова тема

  • 35 563
  • 735
# 105
О няма да ги опека в никакъв случай в толкова голяма тогава.Ще е в по малка.
Виж целия пост
# 106
Здравейте!! От къде да си набавя бадемово брашно и каква горе-долу му е цената?

Ако си смеля бадеми ще имам ли същия успех?
Виж целия пост
# 107
Карола, каква точно сметана използва за египетската торта?
Виж целия пост
# 108
Момичета,помощ.
Замесих тесто за питки с прясна мая.Абе направи ми впечатление,че е прекалено еластично и бухнало,а то какво:маята(юва или нещо такова)била за 2 кг.Моите питки са с около 700 гр.брашно.
Смятах да ги пека довечера след работа.
Ще станат ли така или да взема нещо готово на връщане?
Виж целия пост
# 109
Карола, каква точно сметана използва за египетската торта?

Със сметана Пилос от Лидл
Виж целия пост
# 110
Карола, каква точно сметана използва за египетската торта?

Със сметана Пилос от Лидл

Мерси Каролче! Като я биеш с миксер се сгъстява, нали?
Виж целия пост
# 111
Момичета, дали тесто за палачинки може да изкара ден-два в хладилник, покрито с фолио Embarassed Embarassed
Виж целия пост
# 112
Карола, каква точно сметана използва за египетската торта?

Със сметана Пилос от Лидл

Мерси Каролче! Като я биеш с миксер се сгъстява, нали?

Да,сгъстява се, но много пръска отначало, затова си изрязах от хартия кръг, колкото купата ми с дупка за бъркалките и така опазих кухнята от ппобеляване със сметана Wink

Момичета, дали тесто за палачинки може да изкара ден-два в хладилник, покрито с фолио Embarassed Embarassed

Според мен може да престои ден
Виж целия пост
# 113
Карола, каква точно сметана използва за египетската торта?

Със сметана Пилос от Лидл

Мерси Каролче! Като я биеш с миксер се сгъстява, нали?

Да,сгъстява се, но много пръска отначало, затова си изрязах от хартия кръг, колкото купата ми с дупка за бъркалките и така опазих кухнята от ппобеляване със сметана Wink


Ааа, мерси за съвета! Може да я бия в робота тогава, че там има капак отгоре!
Виж целия пост
# 114
Момичета, дали тесто за палачинки може да изкара ден-два в хладилник, покрито с фолио Embarassed Embarassed

Може.

Аз се сдобих с огромно количество печени чушки, зелени. Бяха замразени, но в моя фризер такова чудо няма да напъхам. Дайте моля идеи как да ги оползотворя бързо.
Виж целия пост
# 115
защо, миришат ли   newsm78

не знам колко е огромно, но миш-маш, пълнени, панирани.
Виж целия пост
# 116
Ще правя картофени кюфтета за 1 път. Сместа е готова. В чуденка съм панировката каква да е. Какво ще ми препоръчате - брашно+яйце или брашно+само белтък. Галета нямам и не ми се прави.
Виж целия пост
# 117
Ще правя картофени кюфтета за 1 път. Сместа е готова. В чуденка съм панировката каква да е. Какво ще ми препоръчате - брашно+яйце или брашно+само белтък. Галета нямам и не ми се прави.

Брашно, яйце, галета. Отвътре стват мекички, отвън хрупкави.  После сервираш с млечно,майонезеночеснов  сос.
Първо ги панирай  и после ги пържи, понеже стават много бързо.

Уф, прочетох че нямаш галета. Тогава брашно , яйце и пържиш.
Виж целия пост
# 118
Ще правя картофени кюфтета за 1 път. Сместа е готова. В чуденка съм панировката каква да е. Какво ще ми препоръчате - брашно+яйце или брашно+само белтък. Галета нямам и не ми се прави.

Пържи ги в много олио на не много силен котлон. Иначе изгарят много бързо
Виж целия пост
# 119
Нааааай- после и аз имам форма за мъфини  ooooh! Бърз въпрос, че съм разбъркала тестото- трябва ли да намазнявам формата, ако ползвам от хартиените подложки?  Blush Blush
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия