хлебопекарна

  • 1 041
  • 2
Здравейте, съжалявам че пускам нова тема но не можах да намеря такава само за проблеми с хлебопекарна.Имама такава от почти година и половина но последните три опита за хляб бяха плачевни дори трагични.Правя всичко както преди , хляба се меси но не може да бухне но пък се изпича.Някой би ли ме посъветвал с нещо  ако е имал такъв проблем?
Виж целия пост
# 1
Здравейте, съжалявам че пускам нова тема но не можах да намеря такава само за проблеми с хлебопекарна.Имама такава от почти година и половина но последните три опита за хляб бяха плачевни дори трагични.Правя всичко както преди , хляба се меси но не може да бухне но пък се изпича.Някой би ли ме посъветвал с нещо  ако е имал такъв проблем?
има тема за хлебопекарните (Машини за хляб). постави и там въпросът си. възможно е да няма проблем с машината както ти описваш , а с тестото или избора на програмата.  задай си и там въпроса , опиши по каква рецепта работиш и имаш провал с хляба.
Виж целия пост
# 2
Зависи от много фактори, какъв вид набухвател ползваш и какво брашно. Моето наблюдение е, че с домашно, черно брашно, не се надува много хляба и стои по сбит отколкото с типово или бяло брашно. Искам да кажа, че не е задължително, хлебопекарната да е развалена, а нещо в съставките примерно.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия