За бързи въпроси и отговори,за тези които нещо ги вълнува, но не искат нова тема

  • 28 352
  • 733
# 30
Вместо запис, да споделя и аз за сармите Mr. Green
Ние също ги предпочитаме запечени в гювеч. И аз като Пепчо, ги готвя около 2 часа. Не са се кашкали. Ако по някаква причина се е наложило да ги варя в тенджера, или ако вадя сарми от буркан, пак ги запичам във фурната. Сосове за сармите не правя и там не мога да помогна.
Янечек, да покажеш тортата после и весело да си изкарате празника Hug
Виж целия пост
# 31
Записче   bouquet
Виж целия пост
# 32
Едно бързо питане,дали мога да направя меденки със зехтин вместо с олио?Тръгнах да правя меденките на Джемма,но видях,че нямам достатъчно олио...притеснявам се дали няма да се отрази на вкуса.
Виж целия пост
# 33
Хартия за печене и пергаментова хартия едно и също ли са?  Thinking
Тръгнах да правя един коледен плодов кейк и ме изненадаха с тази пергаментова хартия.
Виж целия пост
# 34
Едно бързо питане,дали мога да направя меденки със зехтин вместо с олио?Тръгнах да правя меденките на Джемма,но видях,че нямам достатъчно олио...притеснявам се дали няма да се отрази на вкуса.

може

Хартия за печене и пергаментова хартия едно и също ли са?  Thinking
Тръгнах да правя един коледен плодов кейк и ме изненадаха с тази пергаментова хартия.

да, давай
Виж целия пост
# 35
Благодаря  bouquet
Виж целия пост
# 36
Благодаря, пеп-4о!
Аз творя ето това http://lillaya.livejournal.com/100072.html
Забъркахо го, сипах го във формата и седя и му се чудя..... Абе това чудо няма никаква течност, освен яйцата.... така ли трябва да е или има пропуск в рецептата?
Сипах 3 с.л. течна сметана от мене, но пак е доста сухо
Виж целия пост
# 37
Благодаря, пеп-4о!
Аз творя ето това http://lillaya.livejournal.com/100072.html
Забъркахо го, сипах го във формата и седя и му се чудя..... Абе това чудо няма никаква течност, освен яйцата.... така ли трябва да е или има пропуск в рецептата?
Сипах 3 с.л. течна сметана от мене, но пак е доста сухо

3 яйца и 3/4 ч. ч. брашно  трябва да са добре  Peace
Виж целия пост
# 38
Слагам да го пека значи, пък каквото сабя покаже  Wink
Виж целия пост
# 39
Янечек, да покажеш тортата после и весело да си изкарате празника Hug

Мммм, ако успея да я снимам. Истината е, че блатът стана много чудесен (направих пандишпан, като част от брашното замених с фино смлени бадеми и добавих 2 лъжици метакса в сместа), но в крема все пак бих сложила 1/2 пакетче желатин, защото натежа малко и парчетата не са перфектни.
Виж целия пост
# 40
мерси за темата   bouquet
Вчера правих Вкусния постен сладкиш на labrex ,но престоя 1 час,вместо половин.Може ли заради това да не бухна достатъчно?
Виж целия пост
# 41

Нещо пак ви изпуснах...  Rolling Eyes Wink
Виж целия пост
# 42
Някой знае ли колко горе-долу ще се вари домашно пиле, ако нямам тенджера под налягане?  Crazy
Виж целия пост
# 43
Някой знае ли колко горе-долу ще се вари домашно пиле, ако нямам тенджера под налягане?  Crazy

Аз снощи варих около 1ч.  Peace Пробвай с вилица месото от време на време и ако се къса лесно, значи е ок  Peace
Виж целия пост
# 44
Някой знае ли колко горе-долу ще се вари домашно пиле, ако нямам тенджера под налягане?  Crazy

Аз снощи варих около 1ч.  Peace Пробвай с вилица месото от време на време и ако се къса лесно, значи е ок  Peace

А, то не е толкова много  Crazy Аз се бях настроила за 3 часа  Laughing Благодаря ти   bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия