Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ЦДГ 100 и ЦДГ 151 в район Оборище, София

  • 7 502
  • 26
Здравейте! Предстои ми да избирам между ЦДГ 100 и ЦДГ 151 в район Оборище, София. Ще се върна назад за да прегледам темата, но ще съм благодарна на по-скорошни мнения.
Поздрави!
Виж целия пост
# 1
и аз се чудя между тези две градини, но нищо скорошно не откривам  newsm78
Виж целия пост
# 2
Аз избрах 100 като първо желание.
Виж целия пост
# 3
Здравейте,
дъщеря ми втора година е в детска градина 100 и съм доволна. Базата е прилична. През лятото 150-та градина е дежурната и това лято ходи там една седмица.  Не бях доволна, условията са по-лоши, базата е ужасна, да не говорим, че на втория ден се преби жестоко, бутна я дете и госпожите се правеха, че нищо не знаят, докато не вдигнах скандал и си признаха.
Не се чуди 100 е по добра.
Късмет с избора
Виж целия пост
# 4
Грешка в поста имах предвид 151 -ва не 100
Виж целия пост
# 5
последно 151 имах предвид, че е дежурна, а не 150, надявам се разбрахте,
Виж целия пост
# 6
Да, разбрах те  Peace! Много благодаря за мнението ти! И аз съм избрала ЦДГ 100 на първо място.
Твоето дете коя посещава - на ул. "Марин Дринов" 11 или на ул. "Велико Търново" 2 ?
Виж целия пост
# 7
Наше познато детенце е в ЦДГ 100, филиала на ул. "Велико Търново". Сега е последна 4-та група. През годините съм се наслушала само на хвалби за тази градина. Simple Smile Семейството живее в кв.Редута и навремето, когато избираха градина, избраха ЦДГ 100 не като най-близката и удобна като локация, а като най-добрата относително близка до дома им.
 
Понеже и ние живеем в район Оборище (моето дете е в ЦДГ 150), съм се интересувала и за ЦДГ 151 и потвърждавам информацията на lindi4ka79, че условията и базата в ЦДГ 151 не са добри.
Виж целия пост
# 8
Дъщеря ми е в сградата на ул. Велико търново. През топлите месеци децата от Марин Дринов ги водят всеки следобед при нас, защото там мисля, че няма двор. Не че нашия двор е много голям , но става.
Виж целия пост
# 9
Е, то така е в центъра, не се сещам за детска градина, която може да се похвали с голям двор.  Laughing

Освен ЦДГ 104 на ул. Чумерна, там имат страхотен голям, стар, зелен двор, но пък локацията е малко...по-встрани, ако мога така да се изразя.  Simple Smile
Виж целия пост
# 10
Здравейте,
миналата година, когато и на нас ни предстоеше кандидатстване в градина, бях в голяма чуденка. Въпреки, че живеем на границата на Хаджи Димитър и Оборище, предпочетох да се спра на градина в район Оборище и съответно избрах 100 ЦДГ. В момента дъщеря ми е първа група, в сградата на ул. Велико Търново 4. Доволна съм и от базата и от педагозите и от леличката, които са в групата на дъщеря ми. Единственият недостатък е двора, но на фона на всичко останало мога да го преглътна. Simple Smile Ако ви интересува нещо конкретно питайте  Grinning
Виж целия пост
# 11
Детето ми посещава 151-ва детска градина, тази на "Оборище", не на "Мърфи". За сега сме доволни, не сме имали проблеми и се надявам и да нямаме. Госпожите са готини, а лелята моето дете я обожава. Всичко е въпрос на късмет.
Виж целия пост
# 12
За 151 - нашето голямо моме е там, наистина базата е лоша (дворът е в окаяно състояние - можеше поне да се почисти и да се смени настилката, ама...), но учителките са готини, отнасят се добре с децата. Винаги, когато времето позволява, са навън децата. Дворът е толкова голям, че може да се кара колело (личен опит на момето). Иначе е тихо, освен някои музикални отклонения от към Консерваторията Simple Smile Храната е добра. Можеш да ги запишеш допълнително на английски, скулптура (глинени фигурки правят и оцветяват), танци. Редвно идва театър, ходят и на летни и зимни лагери. За по-големите има и театрално изкуство и някакви други неща.

Аз искам да питам за такава подробна информация за 100 ЦДГ и 60 ОДЗ, защото малкото моме може да влезе и в трите градини, но не искаме да е в същата като кака си, щото така мислим, че ще се чувстват по-добре. Моля който има подробна инфо (като дадената от мен) да каже.
  chef
Виж целия пост
# 13
Ха! Току що проверих в сайта на район Оборище - в момента възлагат обществена поръчка за 151 ЦДГ - изпълнение - до декември 2013 - ще има нова сграда за 2 яслени групи с басейн, старата ще я санират, а в двора ще има 6 площадки за 2те яслени и градинските групи с тревичка, дървета и бръшлян. Звучи невероятно! Дали ще се случи? Дано!  Crazy  Peace

Вече са класирани фирмите - на 15 април - печели Радми-90 ЕООД

http://www.so-oborishte.com/

Уф, това е за филиала на ул. Оборище/Лисец
Виж целия пост
# 14
Много добра новина! Дано да стане толкова бързо! Къде ще е тази нова сграда?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия