Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ЦДГ 100 и ЦДГ 151 в район Оборище, София

  • 7 501
  • 26
# 15
Според плана, който пребивава в интернет, ще е зад старата, на мястото на тревната площ с пейката, към сердика център.
Виж целия пост
# 16
Според информация от градината, ще се прави ремонт и нова сграда във филиала на Оборище, а на Мърфи ще направят ремонт на двора. Басейнът на Оборище ще се ползва и от децата на Мърфи. За съжаление това означава юли и август затворени дворове, но поне след това ще им е добре на децата. Честито! Simple Smile
Виж целия пост
# 17
Благодаря за информацията! Честито на всички приети и ние ще бъдем в ЦДГ 100  Simple Smile.
Виж целия пост
# 18
Някой с впечатления за обновената ЦДГ 151 на ул. Оборище?
Виж целия пост
# 19
Здравейте! За да не отварям нова тема по същия повод, пиша тук. Моля, дайте някакви отзиви и мнения по отношение новата ясла в 151 одз - филиал Оборище. Моето детенце е набор 2015 и сега ни предстои класиране за първа ясла, а не намирам никакви коментари за това заведение. Имали някакъв проблем там? Мами, моля, дайте информация. Благодаря много!

Виж целия пост
# 20
Нямам никаква информация, но моля пишете тук като научите нещо, защото другата есен ще записвам някъде малкото.
Поздрави  bouquet!
Виж целия пост
# 21
Здравейте! За да не отварям нова тема по същия повод, пиша тук. Моля, дайте някакви отзиви и мнения по отношение новата ясла в 151 одз - филиал Оборище. Моето детенце е набор 2015 и сега ни предстои класиране за първа ясла, а не намирам никакви коментари за това заведение. Имали някакъв проблем там? Мами, моля, дайте информация. Благодаря много!Чак проблеми не сме имали. Не мога да се оплача. Имахме по едно време малък конфликт с лелите относно махнатия от нас памперс. На тях им беше по-удобно явно да ги държат с памперси и на своя глава слагаха на детето ми. Накрая се разбрахме. Ние обаче бяхме само няколко месеца на ясла, защото ни приеха по-късно и се прехвърлихме в първа група.
Виж целия пост
# 22
Здравейте. А впечатления за филиала на Марин Дринов, някой има ли? Ще съм много благодарна
Виж целия пост
# 23
И аз ще съм много благодарна, ако някой сподели някакво впечатление от филиала на Марин Дринов Simple Smile
Виж целия пост
# 24
И ние ще сме във филиала на Марин Дринов от септември. Чух само хубави неща Simple Smile
Виж целия пост
# 25
Здравейте! Мога ли да попитам за актуална информация и мнения относно детските градини в район Оборище, тъй като ни предстои кандидатстване за първа градина от септември. Благодаря Ви!
Виж целия пост
# 26
Здравейте,от септември сме приети на Марин Дринов,но не намирам никакви отзиви.Споделете мнения! Засега моите не са много положителни,и много ще се радвам някоя мама, на която детенцето е там да сподели нещо повече!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия