МАШИНА ЗА ХЛЯБ-50-та тема

  • 48 441
  • 755
МАШИНА ЗА ХЛЯБ-50-та тема








В него ще намерите, съвети на майсторите, съвети за козунаците, упътване и инструкции за работа с машините, и други.

       





РЕЦЕПТИ И СЪВЕТИ:









оформяне на питки и тестени изделия
оформяне на двуцветно тесто
козунак

предишната ни тема

всичко за хлебопекарните

ЧЕТЕТЕ БЛОГОВЕТЕ И ЛИНКОВЕТЕ КЪМ ТОЗИ ПОСТ ПРЕДИ ДА ЗАДАДЕТЕ ВЪПРОС...АКО НЕ СЕ ОРИЕНТИРАТЕ - ПИТАЙТЕ. Peace
Виж целия пост
# 1
  Пу първа да се запиша!Благодаря, Тони  newsm51!
Виж целия пост
# 2
и втори не е лошо  Laughing
Виж целия пост
# 3
Слагате ли редовно семена и подобни добавки в хляба  newsm78 Забелязвам, че напоследък изпускам момента Embarassed
Виж целия пост
# 4
всичко е според вкуса. аз не го предпочитам редовно.
Виж целия пост
# 5
  Аз рядко слагам.Или слагам по няколко вида накуп или нищо.
Виж целия пост
# 6
Много обичам да слагам сушен лук в хляба, придава уникален вкус.
Виж целия пост
# 7
аз редовно слагам слънчогледови семки, а напоследък и ленено семе. само че ги смесвам още с брашното, а не когато машината писне за добавка. така се смесват много добре и на всички вкъщи много им харесва. напоследък сме на типов хляб  Peace

сега съм решила да проуча въпроса с направата на козунак, дано да ми остане кога
Виж целия пост
# 8
             Ей,изпуснах ви! Hug
Виж целия пост
# 9
Честита темичка!
Виж целия пост
# 10
Семена слагам понякога - не всеки път. С лененото семе бих била особено внимателна, ако ще се консумира от деца, защото на по-късен етап може да ги предразположи към лениви черва. Peace

Аз правя едни крекери с лелено семе, но ако ще давам на децата от тях ги правя само със сусам. Peace
Виж целия пост
# 11
И аз от време на време слагам смлени семена в машинка за кафе или по 1-2 с. л. ленено брашно. От него обаче хляба става лепкав и трябва да се внимава с количеството. Добавка от 1-2 с.л. брашно от просо също добавя хубав вкус и аромат.
Виж целия пост
# 12
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4171064129702&set=a.2 … ype=1&theater

Записвам се в новата тема със снощния козунак, омесен в хлебопекарната. Стана много хубав  Blush
Виж целия пост
# 13
Запис.
Аз слагам суров слънчоглед в началото с брашното.
Виж целия пост
# 14
аз слагам със сигнала-слънч.семе,тиквено и ленено и май почти винаги,слагах и суха подправка за супа ама точно лукът не ми харесва...явно въпрос на вкус!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия