Кухненски машини Kenwood и Kitchen Aid

  • 94 610
  • 896
# 540
Той е на същия принцип като тази приставка. Абсолютно същият. Немски е на ТСМ.



 Не съм намерила приставката на добра цена. При положение, че имам отделен уред, не ми се дават 100 лева и кусур за нея. Когато я намеря на добра цена, ще си я взема. Бях си я поръчала от склада на Амазон, но я върнах, защото дойде с изтекъл хладилен агент.
Виж целия пост
# 541
Аз имам приставката за сладолед, Лятото я ползвам доста. Но ни е малка, че сме много ящни на сладолед. (С chef съм). Ако имаш конкретен въпрос кажи.
Виж целия пост
# 542
Благодаря за отзивчивостта, но в явно скоро няма да ядем домашен сладолед. Ще продължавам да следя и дано попадна на правилната приставка на поносима цена.
И така имам излишна приставка за Kenwood Chef 1 литър, използвана, в отлично състояние. Ето линк:
http://www.ebay.de/itm/311309738551?_trksid=p2060778.m2749.l2649 … TRK%3AMEBIDX%3AIT
Ако някой се интересува, готова съм да се разделя с нея на част от цената.
Виж целия пост
# 543
Джемма, на клипа с козунака видях че имаш сонда на фурната. Как я ползваш за козунака, аз също имам но досега не съм я ползвала.
Виж целия пост
# 544
Ето, имаме тема за нея, заповядай и там. Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=708567.0

Накратко бучваш сондата така, че да е в средата приблизително и да не допира до дъното на тавата.Целта е да измери температурата в средата на изделието. Тестените пека от 94 до 97 градуса, в зависимост колко препечено искаш да е.
Виж целия пост
# 545
Като дойде Chef-а ги почвам  chef Grinning
Виж целия пост
# 546
Здравейте,
няколко месеца след като се сдобих с Kenwood-ко най-накрая го изтствах с: козунак, питка и ванилени рохлички. Накратко - всичко стана екстра, но имам съмнение, че приставките ми не са достатъчно надолу, т.е. не допират дъното на купата и съответно остава тесто по страните. Как трябва да са? Трябва ли да допират дъното?
Още нямам качествен нет и ми е сложно прилагането на снимков материал, но всичко се изяде, оплаквания от продукцията нямам Simple Smile
Виж целия пост
# 547
ПО стените се обира при месенето, не е от това до къде са бъркалките. Ако са по-нагоре единствено ще има значение за омесването на малко количество, няма да го взема от дъното. От това, което ми писа на лични, разбирам, че малко време държиш включена машината, не ти се доизмесва тестото. Остави я хубаво да си омеси гладко тесто. Peace
Виж целия пост
# 548
ПО стените се обира при месенето, не е от това до къде са бъркалките. Ако са по-нагоре единствено ще има значение за омесването на малко количество, няма да го взема от дъното. От това, което ми писа на лични, разбирам, че малко време държиш включена машината, не ти се доизмесва тестото. Остави я хубаво да си омеси гладко тесто. Peace
Всичко е така!! Освен това, аз сега ги намерих разбира се, към машината има и две шпатули, които са точно да се обира тестото, когато го размесва , т.е. тя работи,  но все още не го е взела всичкото, ти я спираш и обираш с шпатулата и пак я пускаш. Тогава и става на хубава топка тесто. Това чаааак сега го прочетох в книжката.  Banghead Недей да пипаш настройките, те са фабрични и после не можеш да ги догодиш.  Peace
Виж целия пост
# 549
Да, има и шпатули, макар че при мен тесто с мая се меси и без помощта им.
Виж целия пост
# 550
Добро утро. Няма да повярвате какво ми се случи / или ще повярвате и ще си викате "добре, че не на мен"/. Тръгнах да правя смути с изцеден ябълков сок, но майка ми завила шейкъра без да сложи ножа, а аз пък не погледнах и познайте какво се случи - целият ми робот в сок. Почистих уж много внимателно, нямаше как без вода, защото беше кошмарна история, подсуших, но сега като го включих чувам едно цвърчене в частта около копчето и ми прилича на МНОГО ЛОША  работа  Sad След като се изплаках да питам две неща - купила съм го от амазон, гаранцията му важи в цяла Европа, нали? някой използвал ли е сервиза на Кенуд в София? Дали са с главите си там, че опитът ми със сервизи от други уреди е меко казано печален.
Виж целия пост
# 551
Много неприятно, на мен ми се случи с кухненския робот на Филипс, нещо не се беше наместило уплътнението и целият робот беше в айрян. Почистих и го оставих да изсъхне много добре. Изобщо не го включвах цяла седмица за по-сигурно, за да не даде на късо нещо. След включване също ми се струваше малко странен шума на двигателя, но след време се оправи. Ползвам си го и до днес, 3 години след случката. От тогава си имам едно наум и винаги добре проверявам и завинтвам каните и на Филипса и на Кенууда.

Ако искаш опитай първо така, не го позлвай известно време,защото отвътре по-трудно съхнат частите. Но пък при теб ще е сладко и може да лепне след това.
Гаранцията ме съмнява да важи за цяла Европа, ние не знам защо уж сме в Европа,ама за такива неща не сме. Поне за айробот е така, не признават купените от Амазон неща.
Въпреки това, не пречи да опиташ. Дори да му няма нищо, добре е да се отвори и почисти.

Попитай в официалния сервиз:
 http://www.kenwoodworld.com/bg-bg/customer-support
Виж целия пост
# 552
Да се покажа и тук какво направих ме с Машинката вчера. Много съм доволна. Да правиш козунак с нея е песен.
Скрит текст:
[/
[/
[/
[/

Виж целия пост
# 553
Е..хе, имам си приставка за сладолед newsm68 newsm44
Скрит текст:

Имаше малко драма около доставката липса на замразяващата купа и връщане, но всичко е добре когато завършва добре Mr. Green
Виж целия пост
# 554
Зузи страхотни козунаци Laughing с шоколад ли са
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия