БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 48 890
  • 727
# 75
   Аз го правя в малка метална тенджерка на котлона до светъл карамел и наливам с лъжица по купичките. Ако се втвърди слагам за секунда на котлона да се втечни и го доразпределям.
Виж целия пост
# 76
Много сте бързи. Благодаря за темата Peace
Виж целия пост
# 77
бавните винаги изостават  hahaha
Виж целия пост
# 78
аз пък имам проблем с шуплите, за 3 път го правя и пак си ги има ......  Thinking
Виж целия пост
# 79
аз пък имам проблем с шуплите, за 3 път го правя и пак си ги има ......  Thinking

Наблюдаваш водата в тавата и не ѝ позволяваш да завира! Ще имаш гладък като масло крем карамел! Peace
Виж целия пост
# 80
е като гвардеец стоях при печката и всичко си вървеше както му е реда.....но пак тъпите шуплииии и много воднисто
Виж целия пост
# 81
е като гвардеец стоях при печката и всичко си вървеше както му е реда.....но пак тъпите шуплииии и много воднисто
разкажи как го прави , на колко градуса беше фурната ?
Виж целия пост
# 82
фурната беше на 160 градуса
Виж целия пост
# 83
следващият път да бъде 140 градуса
Виж целия пост
# 84
а сега кажи как го прави ? - и такъв въпрос имаше  Laughing
Виж целия пост
# 85
по класическа рецепта , няма да е по рецепта за мусака  hahaha
Виж целия пост
# 86
може би не си разбрала правилно въпроса  newsm78
не ПО каква рецепта , а КАК  го прави ? - като джуркане , последователност  и др. от този род.какво направи преди да сложиш крема във фурната ?
Виж целия пост
# 87
,,разджурках '' както си се ,,джурка '', карамелизирах си захарта после в купичките ,,,,и си следях за водата
Виж целия пост
# 88
сега дай и класическата рецепта, защото по класическата рецепта, дори да е пълно със шупли - не е воднист крема.  Колко яйца, колко и какво беше млякото?
Виж целия пост
# 89
  bouquet
Не ми излизат отговори и реших, че вече не е модерно да се готви през Новата година и съм станала демоде, хм, а то аз не съм се записала в темата.... smile3538
Благодаря!   bouquet
Какво сътворих днес ли, или преди няколко дни по точно по съвет от една почитателка на темата, ето го....Много съм доволна и я препоръчвам с две ръце. Ще ми разрешите да пусна снимка, въпреки че не е прието,  защото изобщо не очаквах, че ще се справя така достойно, фръц
Калинче, благодаря ти!
ето го и работен вариант все още
Скрит текст:
[/spoiler].
и готова
Скрит текст:
[/spoiler].
Торта "Естерхази". Препоръчвам я. .
Много съм доволна, а на вкус е повече от прекрасна.  Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия