БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 48 222
  • 767
# 765
Или сметана.
Виж целия пост
# 766
Олиото се слага за блясък, със сметана става по-мека глазурата, но задължително се реже с топъл нож. Взимам дълбока чаша пълна с гореща вода и слагам ножа за минута. Вадя, бърша със салфетка, режа.
Виж целия пост
# 767
 аз слагам мънииичко олио - 1 лъжица на 100 г шоколад и 2 лъжици сметаната. Но задължително  с горещ нож, може да се загрява и на котлон, но милото мрънка, че развалям стоманата му.

Хайде в нова тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=895435.msg32299285#msg32299285
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия