Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари -3

  • 224 284
  • 728
# 690
След Пепчо да се включа и аз, преди да е свършила темата. Насъбра се много, но ще пусна само последните.

Свински дроб с ябълки и лук


Шкембе чорба по Пепчо


Свински дроб на фурна, с гъби, къри и кашкавал


Тиквен хляб


Тиквените сладки на Гуинет


Тутманик


Отворен ябълков мини пай


Сиропирани сладки с ябълково сладко

Виж целия пост
# 691
Както съм гладна в момента как разгледах последните две страници не знам!  Crazy
Много апетитно изглежда всичко и ако трябва наред да изброявам ще стане доста дълго! Страхотни сте всички!  chef bouquet
Показвам набързо няколко снимки и аз.
Запеканка от карфиол със сирена и течна сметана


Прясно зеле с пилешки бутчета


Люти чушлета за бърза консумация


Крем сладкиш с круши по рецепта на Ивана/при нея е с ябълки/
Виж целия пост
# 692
Пеп-4о, благодаря за споделената рецепта на "Раирани кифлички".
Чудесни и много лесни за приготвяне.
п.п. Така и не се научих да качвам снимки, за да се похваля.
Виж целия пост
# 693
 моля  Hug можеш да качиш в снимка, бг или друг сайт, както и във ФБ ако ползваш и тогава даваш тук с картинка  Peace
Виж целия пост
# 694
Дарилка, запазих си рецептата за соленките, защото искам да я пробвам. Само дето не видях никъде да пише, че добавяш сол и искам да съм сигурна, че е така.

***

Чия пудинг (чия, бадемово мляко с какао, меласа, сурово какао) с ягоди, киви, кокос и натрошени какаови зърна



Каедама рамен в сос от зелено тайландско къри + сейтан, репички, зелен лук и гъби еноки



Сурово ядково масло (по идея на сестра ми): фъстъци, орехи, меласа, сурово какао, захар "Турбинадо", филтрирана вода

Виж целия пост
# 695
Фея, страхотно изглежда всичко!
Може ли да ми кажеш как е направено ядковото мляко, за да се достигне тази гъстота?
Виж целия пост
# 696
Фея, страхотно изглежда всичко!
Може ли да ми кажеш как е направено ядковото мляко, за да се достигне тази гъстота?
Аз доколкото виждам, Фея е написала, че това е масло, не мляко  Rolling Eyes

Прекрасни неща виждам и черпя идеи  bouquet
Виж целия пост
# 697
Дарилка, запазих си рецептата за соленките, защото искам да я пробвам. Само дето не видях никъде да пише, че добавяш сол и искам да съм сигурна, че е така.
И аз си я запазих   Wink
Пише, че ги поръсва със сол след разточване  Peace
"Поръчваме  с малко сол и печем ....."
Виж целия пост
# 698
Фея, страхотно изглежда всичко!
Може ли да ми кажеш как е направено ядковото мляко, за да се достигне тази гъстота?
Аз доколкото виждам, Фея е написала, че това е масло, не мляко  Rolling Eyes

Прекрасни неща виждам и черпя идеи  bouquet
Права си. Прочетох мляко. Съжалявам за грешката. Hug
Виж целия пост
# 699
Патладжан по китайски.



Виж целия пост
# 700
Привет кулинари, ужасно вкусно е при всички  bouquet

Дарилка, соленките изглеждат чудно, набалязала съм ги още във фейса и съвсем скоро ще се правят  Peace
пеп-4o, моля те, моля тееее, осинови ме  Mr. Green
Кофи, благодаря ти за милите думи, не винаги се получава изпипването, поради набезите на домашните  Mr. Green Mr. Green
daviz, чудни питки  Peace
Merelenda, всичко изглежда чудно  Crazy
Фея Кръстница, прелест, а ако кажеш и от къде се снабдяваш с тези гъби, направо ще съм ти задължена  Simple Smile

От мен пиле Салтимбока


Прекрасна вечер на всички  bouquet


Виж целия пост
# 701
 eat  Готово. Пращай заявление във вид на кутия пълна с пиле салтимбока  Mr. Green Heart Eyes обожавам ги тия мръвчици, подскачащи към устата
Све, заразявате с този  сладкиш с круши тези дни  Heart Eyes
Мерелинда, порция дроб, моля Simple Smile че не искат да ядат у нас напоследък  Confused
Виж целия пост
# 702

И аз искам подскачаща мръвчица, ммм! Heart Eyes bouquet

Дробчета по унгарски,


пак дробчета във вид на дроб-сарма


и сладкиш.

Виж целия пост
# 703
Лабрекс, последната снимка ме кара да слюноотделям и да мляскам. Какво е това?
Виж целия пост
# 704
Лабрекс, последната снимка ме кара да слюноотделям и да мляскам. Какво е това?

mariat, хич не е лошо сладкишчето, отдавна му се канех, та най-после го спретнах по тая рецепта. Има на доста места рецептата, на мен кремчето нещо не ми се стегна, то си личи и на снимката. Не че пречеше, но малко вида беше по-различен от този на снимките в нета. Мисля, че млякото може леко да се намали, както тук е посочено, за да е по-стегнат крема, но има време, пак ще го правя.  Peace
Пропуснах, в отворите, като сипвах до половината крем, сложих и плодчета от т.нар. боле - плодове в ром, после допълвах до горе пак с крем, много вкусно беше с тях! Heart Eyes
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия